Søgning efter dimension

Valgfrit

Alle
OK
Alle mærker
Starte igen

Dæk og fælge til ekstremt lave priser

Vælg dækOver 50.000 referencemærker

Gratis levering 24/72 timerFra køb af 2 dæk


Montering af dækkeneOmkring 700 monteringscentre

Sikker betalingSSL-certifikat med HTTPS

De mest populære varer

Hvorfor skal du købe dine dæk hos DækLeader?


For at betale mindre for dine dæk! DækLeader analyserer konkurrenternes priser og følger de laveste. Vores kunder nyder således altid godt af de bedste priser.

For hurtig og enkel montering. Vores partnermonteringsstationer står klar til at tage imod dig i hele Danmark. Sammenlign priser og bedømmelser online. Direkte levering til en monteringsstation eller anden adresse efter dit valg.

For at betale sikkert. Vores hjemmeside er beskyttet af HTTPS/SSL-protokollen. Vi gemmer ikke numrene på dine betalingskort. Vores fortrolighedspolitik garanterer dig et højt niveau af beskyttelse af dine data.

For at have meget at vælge imellem. Uanset dit køretøj og dit budget har vi dæk, der svarer til dine behov. Dæk til biler, SUV/4x4, erhvervskøretøjer, motorcykler, quads... alt er online!

For at nyde godt af en gratis levering fra 2 bil-, SUV- eller erhvervskøretøjsdæk... eller fra 1 motorcykeldæk. Ved hjælp af forsendelsesnumrene kan du følge leveringen af din bestilling.

For at handle hos en pålidelig virksomhed. Hver dag forsender DækLeader tusindvis af ordrer med succes. Kundernes tilfredshed er vores prioritet.

Brugeranmeldelser


Gode dæk, gode priser og leveringen fungerer fint.


Hurtig levering af de bestilte dæk. Alt passede som var oplyst på webside.


Hurtig levering


Hurtig levering og friske dæk.


se kundedebat

spar penge

C.N - Frederikshavn

Pirelli Winter Sottozero 3 x 2
275/35 R19 100V XL, (*), MOE, 3PMSF

DaekLeader.dk 2 747,39 kr
Daekonline.dk 3 099,00 kr*
Giga-daek.dk 2 924,00 kr*
Tirendo.dk 2 839,00 kr*
Spar
21 oktober 2021

K.S - Odder

Pirelli Winter Sottozero 3 x 2
275/40 R18 103V XL, MO, 3PMSF

DaekLeader.dk 2 139,09 kr
Daekonline.dk 2 419,00 kr*
Tirendo.dk 2 253,00 kr*
Giga-daek.dk 2 215,00 kr*
Spar
20 oktober 2021

C.N - Frederikshavn

Pirelli Winter Sottozero 3 x 2
245/40 R19 98V XL, (*), MOE, 3PMSF

DaekLeader.dk 1 945,39 kr
Daekonline.dk 2 179,00 kr*
Giga-daek.dk 2 081,00 kr*
Tirendo.dk 2 020,00 kr*
Spar
21 oktober 2021

* Ugentlig optegnelse

Vores bildækmærker

Vælg et mærke:

Søgning via bilmodel

Vælg et mærke:

Monteringscenter

Over 700 monteringscentre tilgængelige:
  • Modtagelse af din bestilling
  • Montering af dine dæk
  • Konkurrencedygtige priser

Om os: Sitet daekleader.dk administreres af firmaet AD TYRES INTERNATIONAL, der sælger dæk, fælge og tilbehør til biler i mere end 28 lande i Europa. Vi behandler årligt bestillinger fra mere end 10.000 erhvervskunder og 500.000 private kunder. Vores teams gør deres yderste for at give dig den bedste pris, det største udvalg af dæk og den bedste kundeoplevelse. Vores kunder anbefaler os på anerkendte bedømmelsesplatforme som trustpilot eller f.eks. anmeldelser på Google.

Mærker: På vores site har du mulighed for at vælge mellem mere end 500 dækmærker til biler, motorcykler og ATV'er! Er du på udkig efter dæk til sommer eller vinter, hele året, forstærkede, run flat... ? Dem kan du givetvis finde på vores site. For at hjælpe dig med at finde det rigtige, har vi opdelt dækkene efter "popularitet" på grundlag af salg, kundebedømmelser og vores eksperters vurdering af forholdet mellem kvalitet og pris. Du vil meget hurtigt være i stand til at finde de bedste dæk til din pengepung, dine forventninger og dit køretøj.

Priser: Vores teams holder sig opdateret med konkurrenternes priser, og vi ligger hele tiden på linje med de bedste tilbud på markedet. Vi ønsker at give dig den mest konkurrencedygtige pris på internettet. Alle vores dæk fås til priser, der er uden for al konkurrence. Leder du efter et sæt "knap så dyre dæk"? Så har du fundet den rigtige forretning. Levering er gratis, når du køber 2 dæk og derover af samme type og mere end 1 dæk til motorcykel.

Kvalitet: De dæk, vi sælger på internettet, er nøjagtig de samme som dem, du finder hos autoværkstederne eller hos din forhandler. Der er faktisk mere end 10.000 fagfolk inden for bilbranchen, der bestiller dæk hos os hvert år.

Enkelt dækskift: Vi har dækskiftepartnere overalt i Europa og givetvis også i nærheden af, hvor du bor. Vi kan sende din dækbestilling hjem til dig, hvorefter du begiver dig hen til et værksted, hvor de kan skifte dækkene, eller vi kan levere direkte til værkstedet. Når værkstedet har modtaget dine dæk, så bliver du ringet op derfra.

En sikker forbindelse: Forbindelsen til vores site er sikret med SSL-sikkerhedscertifikat fra virksomheden DigiCert, en af verdens førende på området. Vores firma overholder ligeledes alle forpligtelser med hensyn til forvaltning af dine personoplysninger. Vi gemmer aldrig dine bankoplysninger i vores systemer. Du kan være helt sikker, når du køber dine dæk på vores site.