Søgning efter dimension
Dæk Alliance bil

Dæk Alliance

ATG K.K. er et datterselskab, som ejes 100% af The Yokohama Rubber Co. Ltd., Japan. ATG K.K. er baseret i Japan med datterselskaber på strategisk vigtige steder over hele verden. ATG K.K. og dets datterselskaber udgør samlet Alliance Tire Group (ATG).

ATG er en af verdens førende inden for offroad-dæk. Det omfatter tre verdensberømte mærker: Alliance, Galaxy og Primex. Mærkerne er velkendte i segmentet OHT (Off Highway Tire = offroaddæk) i over det meste af verden og er gradvist blevet omgrupperet under ATG-banneret.

De er kendt for deres evne til at forsyne kunder på eftermarkedet med originalt udstyr, som fx dæk, der designet efter specifikke applikationer. Fra marker til miner, fabrikker og skove, tilbyder ATG løsninger til de mest alsidige behov.

ATG er til stede i mere end 120 lande på 6 kontinenter og havde i 2018 en global omsætning på mere end 630 millioner dollars.

ATG har 3 produktionsanlæg, et i Hadera i Israel ("ATI") og to i Indien ("ATC"): et i Tirunelveli, i staten Tamil Nadu og et andet i Dahej, i Gujarat. Disse produkter fremstilles i henhold til de strenge kvalitetsstandarder, der gælder alle ATG-produkter.

ATG har udviklingscentre i Israel, Nordamerika og Indien. Takket være centrenes strategiske placering, forstår ATG landmænds, iværksætteres og andre brugere af virksomhedens produkter i hver region verden over, hvilket styrker målet om altid at levere skræddersyede løsninger, som passer til ethvert specifikt behov. Det betyder, at ATG’s mærker foretrækkes af udstyrsfabrikanter over hele verden.

Dæk til bil / mellemklassebil

Sommer
LiveChat
Whatsapp Messenger