Søgning efter dimension
Dæk Antares bil

Dæk Antares

Navnet "Antares" kommer fra en rød kæmpestjerne (Stjernebilledet Skorpionen) i Galaksen, på grund af dets fremragende modstandsdygtighed mod slid, dens perfekte overfladetilpasning og dens egenskaber, som ligner skorpionens.

Antares står for ekstrem aggressivitet og holdbarhed.

Antares er hele mærkets filosofi, der modigt bevæger sig fremad, med masser af mod og uden frygt. Takket være mange års forskning og teknologisk udvikling har Antares dæk nået den maksimale grad af tilpasningsevne og suverænitet, takket være det konstante og pålidelige præstationer. Antares, som er en ny stærk spiller i dækbranchen, repræsenterer fremtiden og bekræfter mærkets imponerende vitalitet. Antares har: brandets indbyggede fordele, kvalitetsteknologien og mønstrenes innovative designs.

For at skabe en ny dækmodel i verden med innovativ teknologi, har Antares et effektivt forsknings- og udviklingscenter, ledet af et professionelt team, der konstant øger kapaciteten inden for teknologisk innovation. Centeret forbedrer løbende produkterne og optimerer holdbarhed, sikkerhed og komfort, så de fortjener bilejere over hele verdens tillid ... Antares leverer allerede en række dæk fra mellemklassebiler til avancerede dæk over offroad-dæk, dæk med ekstrem ydeevne, vinterdæk og punkterfri dæk.

De mest solgte varer

Dæk til bil / mellemklassebil

Helårs

Dæk til 4x4 / SUV

Dæk til varevogn / MPV

LiveChat
Whatsapp Messenger