Søgning efter dimension
Dæk Berlin Tires bil

Dæk Berlin Tires

BERLIN Tires er det nye tyske mærke med ekstremt højtydende dæk fra Berlin Tyres Europe GmbH.
Virksomheden, der findes verden over, er baseret i den tyske hovedstad, Berlin.
Den tilbyder en bred vifte af produkter af høj kvalitet til en bred vifte af tjenester.
BERLIN Tires dæk er designet til avancerede køretøjer. De er af høj kvalitet og 100% "tysk design". Derfor kan du med garanti drage fordel af et produkt af upåklagelig kvalitet til en rimelig pris.
Navnet BERLIN Tires har etableret sig, fordi ingen anden by legemliggør Tyskland så godt som dens hovedstad. Den er både et centrum for politisk magt, men også et symbol på frihed og æstetik.
Krævende bilejere ønsker også, at deres dæk skal kombinere kraften på vejen med æstetisk perfektion.

BERLIN Tires mærkevarer er produkter af høj kvalitet, som dækker hele verdensmarkedet. Takket være avanceret produktionsteknologi, kaldt Industri 4.0, har mærkets ingeniører udviklet nye gummiblandinger og specielle dækprofiler, som ikke kun reducerer støj men også forbedrer vejgrebet (på både tørre og våde veje) sammenlignet med andre, konkurrerende produkter. Et enkelt produkt, der kombinerer en hel række enestående kvaliteter til en overkommelig pris: endnu et særpræg og positivt træk ved BERLIN’s dæk!

Mange spørge, hvorfor dækmærket er opkaldt efter en hovedstad. Endnu en gang tænkte skaberne af BERLIN Tires sig godt og længe om og kom til følgende konklusion: International atmosfære, højteknologi, kulturel mangfoldighed, kreativitet, hurtighed og langsomhed, æstetik, modernitet og tradition: så mange værdier, der ikke findes noget bedre sted end i den tyske hovedstad. Hele verden betragter Berlin som en multikulturel by, der er på forkant med teknologien. En konstant pulserende by med enorm mangfoldighed og med en unik livsstil. Den teknologiske avantgarde, denne følelse af liv og kreativitet og byens stadige aktivitet afspejles i BERLIN Tires produkter. Og det er grunden til, at navnet på disse nye produkter i topklasse, som er designet til sportslige chauffører, der lægger vægt på kvalitet til en rimelig pris, blev inspireret af den tyske hovedstad.

BERLIN Tires ingeniører brænder for udviklingen af dæk og ønsker at tilbyde deres købere en "ny generation af kvalitetsprodukter til overkommelige priser". I dag er det ikke længere nok at køre en prestigefyldt og sporty bil: dækkene skal også matche køretøjet. Omvendt skal ingen behøver at mangle kvalitetsdæk med maksimal kørekomfort og perfekt sikkerhedsniveau. Det er en ekstremt vanskelig opgave at udvikle så mange kvaliteter, men udviklerne hos BERLIN Tires har klaret det til UG. Det er lykkedes dem at opfylde alle de krav, som de stillede til produktet. Selv målet om et kvalitetsdæk til overkommelig pris nåede de.

De mest solgte varer

Dæk til bil / mellemklassebil

Dæk til varevogn / MPV

LiveChat
Whatsapp Messenger