Søgning efter dimension
Dæk BKT bil

Dæk BKT

Balkrishna Industries Limited (BKT), med hovedkvarter i Mumbai, Indien, er en førende producent på markedet for off-road dæk.

Siden sin oprettelse i 1987 har BKT med succes fokuseret på specialiserede sektorer som dæk til landbrugskøretøjer, bygge- og industriudstyr, jordarbejde, havne- og minedrift, ATV-dæk og haveudstyr. Som et resultat er BKT blevet en global aktør i off-road dækbranchen med en markedsandel på 6% og et salgsvolumen på 850 millioner amerikanske dollars, ledsaget af en stigning på 30% i de sidste fem år.
I øjeblikket har BKT fire datterselskaber i Europa og Nordamerika, der assisterer hovedkvarteret i salgs- og marketingaktiviteter: BKT Europe S.r.l. i Seregno, Italien, BKT tires USA Inc. i Akron, Ohio, BKT tires Canada Inc. i Toronto, og BKT Tires, Inc. i Brentwood, Tennessee. BKT sælger sine produkter gennem et netværk af nationale distributører i 130 lande over hele verden. De fem ultramoderne produktionssteder i Aurangabad, Bhiwadi, Chopanki, Dombivali og Bhuj beskæftiger mere end 7.000 mennesker. I en meget konkurrencepræget dækmarked støtter og ledsager BKT sine kunder i deres forretningsvækst. BKT forpligter sig til altid at tilbyde nye kvalitetsløsninger, der kan opfylde de mest krævende brugeres behov i alle aktivitetsområder. BKT mener, at konstant og kontinuerlig investering i teknologisk udvikling er nøglen til et højtydende og funktionelt dæk.

I betragtning af sit civile og sociale ansvar har BKT vedtaget de strengeste miljøbeskyttelsesforanstaltninger. Og det er selvfølgelig, at BKT viser stor respekt for sine medarbejdere, der hver dag arbejder lidenskabeligt for at nå virksomhedens mål.

BKT har til hensigt at bekræfte sig selv som leder og reference på det globale marked for off-road dæk, især inden for specialiserede sektorer som landbrugskøretøjer, bygge- og industriudstyr, samt jordarbejde, havne- og minedrift, ATV-dæk og haveudstyr.

Dæk til varevogn / MPV

LiveChat
Whatsapp Messenger