Søgning efter dimension
Dæk Cheng Shin bil

Dæk Cheng Shin

CST-dækkene produceres af Cheng Shin Rubber Ind. Co. Ltd. (Cheng Shin Tire). Med mere end 20.000 ansatte, er Cheng Shin Tire verdens største producent af cykeldæk og tilbyder produkter i mange andre kategorier.

CST-mærket distribueres i mere end 150 lande og dækker en bred vifte af markedssektorer. CST’s produkter inkluderer dæk og slanger til cykler, motorcykler og knallerter, terrænkøretøjer, biler, lastbiler, gaffeltrucks, landbrugs-, plæne- og haveudstyr.

Med faciliteter, der omfatter tre fabrikker i Xiamen, Kina, er CST stolt af at fremstille udstyr i verdensklasse, med innovativ teknologi og særlig fokus på kvalitet, levering og kundetilfredshed. CST overholder de strengeste, internationale standarder. Virksomheden har fået adskillige certifikater og vundet en række priser, herunder DOT (US Department of Transportation), ISO9001, E-Mark, TS 16949 og den berømte China Brand Award.

Takket være produktionsfaciliteter i verdensklasse og ekstremt effektiv logistik, sætter CST standarden for topkvalitet i dækindustrien. Hos CST er begreberne kvalitet, integritet og service ikke bare ord: de danner fundamentet for virksomheden, fra den øverste ledelse til alt personalet mv.

Dæk til varevogn / MPV

LiveChat
Whatsapp Messenger