Søgning efter dimension
Dæk Continental bil

Dæk Continental

Continental er en af de største tyske dækproducenter til kompakte biler, mellem- og høj standard. de ligger på en fjerde plads på det internationale marked. Continental gør det til en æressag at udvikle dæk som kombinerer sikkerhed, innovering og holdbarhed.

Idag er over en tredjedel af bilerne udstyret med Continental dæk. Med over 140 års erfaring og know-how har Continental opbygget et solidt ry i hele verden.

Producenten står bag adskillige omvæltende innoveringer inden for dæksektoren. For at kunne bevare sin lederposition på markedet, investerer Continental massivt inden for research og udvikling af eksklusive produkter.

De mest solgte varer

Dæk til bil / mellemklassebil

Dæk til 4x4 / SUV

Dæk til varevogn / MPV

Teknologierne i mærket Continental

ContiSeal

ContiSeal
Continental har udviklet ContiSeal™ teknologien, der fungerer ved midlertidig forsegling, hvis slidbanen bliver perforeret. Ethvert punkteret dæk forårsaget af en ekstern enhed som en søm kræver ikke længere, at køretøjet stopper eller den øjeblikkelige udskiftning af dækket. Bemærk, at forseglingen forbliver effektiv, selv i tilfælde af udstødning af det fremmede legeme.
Hvordan fungerer det? Et dæk, der drager fordel af ContiSeal™ teknologien, har sin slidbane belagt med en forseglende substans med en tyk og klæbrig tekstur, der er effektiv på 80 % af perforationerne. Kompatible med enhver fælg, er et dæk, der indeholder denne innovative teknologi, mærket på siden med ContiSeal™ symbolet.

Force Vectoring

Force Vectoring
Den nye Sport Contact 6 dæk indeholder Force Vectoring teknologi defineret ved et nyt mønster på løbebanen, der medfører en betydelig forbedret stabilitet af dækket, samt en øget dræning af overskydende vand gennem en udvidelse af riller og spor, hvilket kraftigt minimerer risikoen for aquaplaning.

ContiSupportRing (CSR)

ContiSupportRing (CSR)
Takket være CSR eller ContiSupportRing, kan et køretøj nu fortsætte sin rute, hvis det får et punkteret dæk.
Princippet er elementært: et klassisk dæk og fælg inkluderer en let rustfri stållring på en fleksibel støtte.
ContiSupportRing er fuldt ud tænkt til klassiske fælge og dæk med brede sider og profiler.

ContiSilent ™

ContiSilent ™
Continental har udviklet ContiSilent™ teknologien for at reducere dækstøj. Indvendige støj er kraftigt dæmpet uanset vejoverfladen, ved hjælp af en polyurethanskum, der fungerer som en absorber, der er placeret inde i løbebåndet via et klæbemiddel. Bemærk, at temperaturer ikke har indflydelse på strukturen af denne skum.

Håndlavet i Tyskland

Håndlavet i Tyskland
Størstedelen af vores radiale dæk er blevet skabt i Korbach ved Eder-søen i Tyskland, og det har det været i årevis, og er resultatet af et passioneret arbejde udført af eksperter med mange forskellige kompetencer. Glem ikke det!

EasyHandling

EasyHandling
EasyHandling-teknologien bevarer dækkets flotte håndterbarhed, selvom motorcyklen absorberer meget høje gyroscopiske kræfter, som ved stejle kurver. I alle situationer, der opstår, er præcisionen i kørslen og følelsen af vejen virkelig maksimeret.

GripLimitFeedback

GripLimitFeedback
Kommunikationen mellem føreren og dækket er yderligere forbedret ved den innovative GripLimitFeedback-teknologi, der giver tidligere feedback i situationer med maksimal hældning for at sikre meget bedre kontrol- og sikkerhedsniveauer.

ZeroDegree

ZeroDegree
Den perfekte stabilitet ved høj hastighed sikres af stålbæltet med nul grader.

MileagePlus

MileagePlus
MileagePlus-teknologien inkorporerer en forbindelse, der øger kilometertallet markant, samtidig med at den bevarer en usædvanlig håndterbarhed.

Multigrip

Multigrip
MultiGrip tilbyder dækket et progressivt greb med en unik blanding, der er fremstillet under produktionsfasen ved en kontrolleret dækbagning.

RainGrip

RainGrip
Wet Grip-blandingen indeholder endnu mere silica for at opnå maksimalt greb på våd vej samt øget kilometertal.

TractionSkin

TractionSkin
Den innovative dækoverflade TractionSkin udmærker sig ved et slidbanemønster, hvis mikrorugositet forbedrer vejgrebet. Indkøringen er næsten elimineret ved hjælp af en innovativ formbelægning, der fjerner behovet for brug af formfrigivelsesmidler.

Continental's intelligente dæk sensorer

Continental's intelligente dæk sensorer
Continental dæk sensorer er hjertet af de to digitale dækovervågningssystemer fra Continental, ContiPressureCheck™ og ContiConnect™. De intelligente sensorer måler konstant temperaturen og lufttrykket inde i dækket, og leverer data, der kan vises på dit instrumentbræt, hvad enten det er inde i førerkabinen eller på en webportal, der gør det muligt at overvåge hele flåden. Conti CrossTrac dæk er af fremragende kvalitet. Din virksomhed har en komplet løsning, da de passer perfekt til Continentals digitale dækovervågningssystemer.
LiveChat
Whatsapp Messenger