205/55 R16 94V XL, VW, 3PMSF - Ændr

Goodyear Vector 4Seasons 205/55 R16 94V XL, VW, 3PMSF

Kategori : Helårsdæk mellemklassebil
C C B 70 dB
4.5 /5 (78 anmeldelser)
Goodyear Vector 4Seasons 205/55 R16 94V XL, VW, 3PMSF
Goodyear 205/55 R16 94V XL
70
Goodyear Vector 4Seasons 205/55 R16 94V XL, VW, 3PMSF
C C B 70 dB
På lager

Gratis levering fra 72 timer

Enhedspris 1 725,89 kr

Specifikationer

Mærke Goodyear
Model Vector 4Seasons
Mål 205/55 R16 94V
Modificer dette mål
Særpræg XL, VW, 3PMSF
Europæisk bedømmelse
C C B 70 dB
Kategori
Helårsdæk mellemklassebil
Anmeldelser
4.5 /5 (78 anmeldelser)

Beskrivelse

Goodyear dækket Vector 4Seasons 205/55 R16 94V (XL, VW, 3PMSF) er et performance helårsdæk. Takket være dets innoverende patenterede "Météo Réactive", garanterer det samme høje ydeevne uafhængig af vejrforhold. Optimal performance under regnvejrskørsel. Høj kilometer rentabilitet. Godt vejgreb på sne og is.

Beskrivelse
anmeldelser
Montering

Weather Reactive SmartTRED

Weather Reactive SmartTRED
Vector 4Seasons SUV er udstyret med Goodyears Weather Reactive SmartTRED teknologi, der giver den enestående ydeevne uanset vejrbetingelserne. De forskellige områder af dækmønsteret gør det i stand til at tilpasse sig alle årstider. Det er især certificeret til vinterkørsel, som det fremgår af Snefnug symbolet.

Bedre kontrol på tørt såvel som vådt

Kontrol i regnvejr eller sne. Dækket Vector 4Seasons er kendetegnet ved en mindre tendens til vandplaning og en reduktion på 11 % af de nødvendige bremselængder på isglatte veje.* På tør vej, bevarer det en eksemplarisk vejgreb, som er resultatet af stive blokke, der garanterer en øget stabilitet i sving eller ved retningsskift.

Respekt for miljøet

Kendetegnet ved en let rullemodstand, der påvirker køretøjets energiforbrug nedad, er Vector 4Seasons-dækket i stand til at køre mange kilometer, ved hjælp af en fire sæsoners gummiblanding og en flad profil, der fordeler trykket jævnt.

Fremragende ydeevne hele året rundt

Dækket Vector 4Seasons er i stand til at tilpasse sig alle vejrforhold og sikrer en eksemplarisk opførsel i alle sæsoner, takket være Goodyears Météo Reactive teknologi. SmartTRED teknologien definerer forskellige zoner i slidbanen for en tilpasning til de mange forskellige vejforhold.

Trækkraft under alle kørselsforhold

Fire sæsoners sammensætning giver optimal opførsel både sommer og vinter. Dækket Vector 4Seasons huser en høj densitet af tredimensionelle lameller, der gør det i stand til at overgå konkurrencen takket være overlegen trækkraft på sne og is. * Det er markeret med en snefnug symboliserende, at vinterkørsel er målet for designet af dette dæk.
LiveChat
Whatsapp Messenger