Søgning efter dimension
Dæk Hankook bil

Dæk Hankook

Hankook, stiftet i 1941, er en af de vigtigste fabrikanter fremme på det internationale dækmarked. Hankook tilbyder et bredt udvalg af dæk til mellemklassebiler, varevogne, SUV, busser og lastbiler i 185 forskellige lande.Hankook kommer ind som nummer 7 hvad angår omsætning.Det koreanske selskab er stærkt engageret i research- og udviklingsfeltet inden for top kvalitetsdæk.
Hankook har over 14.000 ansatte spredt over 4 regionale hovedsæder, mere end 20 datterselskaber i udlandet, samt 5 R&D centre i hele verden. De opnår 70 % af deres indkomst gennem de udenlandske markeder.

De mest solgte varer

Dæk til bil / mellemklassebil

Dæk til 4x4 / SUV

Dæk til varevogn / MPV

Teknologierne i mærket Hankook

En industri i teknologiens forkant

En industri i teknologiens forkant
Hankook lægger stor vægt på forskning og udvikling for at kunne tilbyde stadig mere effektive dæk. For at beskytte sin knowhow har mærket registreret mere end 1.000 patenter i Sydkorea og mere end 140 rundt om i verden.

En global succes

En global succes
Hankook dæk er universelle og sælges i millioner over hele verden. Det er deres pris/kvalitetsforhold og deres præstationer, der gør forskellen for kunderne.

Originaludstyr hos mange producenter

Originaludstyr hos mange producenter
Hankook dæk er installeret som standard på modeller fra mange producenter, der på denne måde viser deres tillid og anerkendelse af mærket.
LiveChat
Whatsapp Messenger