Søgning efter dimension
Dæk Headway bil

Dæk Headway

Headway Technology Group er en alsidig virksomhed, som ligger i Dongying i Shandong-provinsen, Kina. Den producerer diverse dæktyper, som fx PCR-dæk, TBR-dæk, diagonale OTR-dæk samt lastbil- og busdæk, der også er diagonale. For nylig er udvalget af produkter og tjenester, mærket tilbyder, blevet udvidet. Det omfatter nu også alufælge og lithiumbatterier, fast ejendom og andre produkter, selvom det primært fokuserer på fremstilling af dæk til last- og personbiler.

Takket være dets samarbejde med landets største universiteter, er virksomheden i stand til at tilpasse sig tempoet mht. udviklingen af nye teknologier, optimering af kompositter og udviklingen af trends i den kinesiske dækindustri. Koncernen har opnået adskillige certifikater, herunder ISO9001, TS16949, GB/T24001, GB/T28001, 3C, DOT, ECE, REACH, LABEL, INMETRO, GCC og SONCAP.

Takket være en streng kvalitets- og produktionsstyring, har Headway Group etableret et strategisk partnerskab med flere store lastbilsfabrikanter, som fx Sinotruck. Indtil videre er virksomhedens årlige kapacitet på 12 millioner enheder PCR-dæk og 1,2 millioner enheder TBR-dæk. Ved udgangen af 2015 øgede koncernen tallet til 30 millioner PCR-dæk og 3 millioner TBR-dæk.

Headway bestræber sig på at diversificere udviklingen og fokuserer på en win-win-orienteret forretningsmodel mht. den fremtidige vækststrategi. Ved at lytte til markedets forventninger og levere produkter af høj kvalitet til forbrugerne, ønsker koncernen at styrke den samlede økonomi og opbygge et omdømme som en virksomhed i verdensklasse.

De mest solgte varer

Dæk til bil / mellemklassebil

Sommer
Helårs

Dæk til varevogn / MPV

Sommer
LiveChat
Whatsapp Messenger