Søgning efter dimension
Dæk Horizon bil

Dæk Horizon

Horizon Tire har forsynet hele USA med dæk i mere end 10 år.

De største OEM'er (fabrikanter af originalt udstyr), distributører og forhandlere ser Horizon som en foretrukken leverandør, når det gælder service, pålidelighed og produktkvalitet.

Horizon har tegnet produktansvarsforsikringer via et forsikringsselskab med base i USA, som omfatter alle de udbudte produkter.

Den primære forretningsmodel er "direkte forsendelse i container" til enhver destination i USA.

Distributionscentre med base i USA (i det sydlige Californien, Texas, New Jersey og Georgia) råder over mere end 4 ha lager. Det betyder, at man kan både kan modtage og levere varer eller containere der, hvor køberne ønsker dem.

Horizon har filialer i Kina, Beijing og Qingdao, som gør det lettere at fremstille og indhente forsyninger fra de mange dækproducenter, der ligger i ”Stillehavsbæltet”.

Horizon markedsfører produkter, der er produceret af fabrikker, som er underlagt ekstremt strenge kvalitetskontroller og bruger følgende standarder: ISO/TS 16949 (kvalitetsstyring), ISO 9001 (kvalitetsstyring), ISO 14001 (miljøstyring), ISO 10012 (målstyring), DOT, E-Mark, CCC, E-Sound, INMETRO, GCC, ECE-SW og den tidligere RAH.

Dæk til bil / mellemklassebil

LiveChat
Whatsapp Messenger