Søgning efter dimension
Dæk Michelin bil

Dæk Michelin

Michelin er en af de største dækfabrikanter på det internationale marked. Anerkendt i hele verden for deres produktkvalitet og fremragende ydeevne, har Michelin gjort sig bemærket ved adskillige lejligheder i Formule 1 væddeløb samt andre bilvæddeløb på højt niveau. Michelin er iøvrigt den fabrikant som på internationalt plan har opnået flest belønninger. De er ligeledes en meget magtfuld økonomisk figur, hvilket gør det muligt for dem at udvikle dæk med innoverende kendetegn og teknologi.
Fabrikanten startede i byen Clermont-Ferrand og har idag produceret over 3500 dækmodeler til prestigebiler. Michelin dæk er ligeledes godtkendt til originalmontering af adskillige bilkonstruktører som Audi, BMW, Mercedes, Ferrari, Lamborghini....Fabrikanten har idag over 112.000 ansatte og 69 fabrikker spredt over 18 forskellige lande.

De mest solgte varer

Dæk til bil / mellemklassebil

Dæk til 4x4 / SUV

Dæk til varevogn / MPV

Teknologierne i mærket Michelin

Premium Touch Finish

Premium Touch Finish
En fløjlsindtryk på den synlige side af dækket forskønner dit køretøj.

Akustisk

Akustisk
Michelin Acoustic sænker markant støjemissionerne, hvilket forbedrer kørekomforten i kabinen betydeligt.

Selfseal

Selfseal
Michelin Selfseal teknologien giver dækket evnen til at selvforsegle, til at lukke et hul skabt ved mødet med et skarpt objekt uden at vente.

Originalmontering

Originalmontering
Michelin dæk er originalt monteret på køretøjer fra de største bil mærker, et symbol på værdi, kredit og fortjeneste.

Acorus

Acorus
Michelin Acorus er en teknologisk innovation designet til at optimere absorptionen af betydelige stød uden at beskadige bil, fælge eller dæk.

ZP Dæk

ZP Dæk
ZP dæk er designet til at udstyre køretøjer af mærkerne BMW, Mercedes, Cadillac og Dodge, og for at tillade at fortsætte med at køre roligt i tilfælde af punktering, op til 80 km hvis hastigheden holdes på maksimalt 80 km/t. Et punkteret ZP dæk kan kun repareres én gang og kun af en professionel.

Track Connect

Track Connect
Michelin Track Connect teknologien sender tilstanden af dit køretøjs dæk til din smartphone for en mere regelmæssig opfølgning.
LiveChat
Whatsapp Messenger