Søgning efter dimension
Dæk MRF bil

Dæk MRF

MRF's historie er virkelig bemærkelsesværdig. Hvad der startede som en gummiboldfabrik med en kapital på 14.000 rupees i 40'erne, er nu en virksomhed, der vejer flere milliarder rupees, der producerer kvalitetsdæk, der bruges over hele Indien og i hele verden, og som diversificerer sig ind i mange andre sektorer, såsom maling og frakker, legetøj, motorsport og cricketudstyr.
MRF blev født i den beskedne skur i Madras, der husede dens første rudimentære legetøjsboldfremstillingsenhed, der blev oprettet af KM Mammen Mappillai i 1946. Det var først i 1952, at han skiftede kurs og vendte sig mod fremstilling af gummibånd.

Så begyndte hans fabelagtige opstigning til den ubestridte leder af dækbranchen. I begyndelsen af 60'erne eksporterede MRF sine kvalitetsdæk til udenlandske distributører i mange lande, og snart bekræftede virksomheden sin internationale tilstedeværelse i 65 forskellige lande - med dækproduktion i 8 faciliteter spredt over mere end 180 hektar, med et solidt netværk af over 4000 forhandlere og 180 forskellige kontorer.

MRF er kendt for sit engagement i kontinuerlig forbedring af kvaliteten og kundetilfredsheden. Den har vundet JD Power-prisen ikke kun én gang, men 12 gange indtil videre. Den har også vundet TNS- og CAPEXIL-priserne, der belønner den mest pålidelige dækproducent i Indien. MRF's passion for motorsport kommer til udtryk i dens involvering i racing, go-kart, rally og forskellige begivenheder. Dens team har vundet det prestigefyldte Asien-Stillehavs Rally Championship to gange, og i internationale mesterskaber er MRF's FIA-godkendte go-kartdæk konkurrenternes foretrukne valg.

Dæk til bil / mellemklassebil

Sommer

Dæk til 4x4 / SUV

LiveChat
Whatsapp Messenger