185/55 R15 86H XL, 3PMSF - Ændr

Nokian WR D4 185/55 R15 86H XL, 3PMSF

Kategori : Vinterdæk mellemklassebil
C B A 68 dB
4.0 /5 (429 anmeldelser)
Nokian WR D4 185/55 R15 86H XL, 3PMSF
Nokian 185/55 R15 86H XL
68
Nokian WR D4 185/55 R15 86H XL, 3PMSF
C B A 68 dB
På lager

Gratis levering fra 72 timer

Enhedspris 1 475,99 kr

Specifikationer

Mærke Nokian
Model WR D4
Mål 185/55 R15 86H
Modificer dette mål
Særpræg XL, 3PMSF
Europæisk bedømmelse
C B A 68 dB
Kategori
Vinterdæk mellemklassebil
Anmeldelser
4.0 /5 (429 anmeldelser)

Beskrivelse

Nokian WR D4 185/55 R15 86H (XL, 3PMSF)-dækket er en reference i kategorien af vinterdæk. For visse dimensioner har det opnået vurderingen A for vådgreb. Det er en bedrift for et vinterdæk.

Beskrivelse
anmeldelser
Montering

RIGIDE MANØVRERING BROSTEN

RIGIDE MANØVRERING BROSTEN
Stiff Handling Blocks gummiblokke har imponerende skulpturer, der optimerer trækkraften, og som bliver mere og mere indsnævret mod skulderen. Dette øger grebet på sneklædte veje og præcisionen i kørslen. En kraftig skulpturaktivator er placeret i midten af skulderblokkene. Det gør det muligt at maksimere disse blokkes handling under acceleration og deceleration, det vil sige, når det er afgørende at kunne stole på et fejlfrit greb.

POLEREDE RILLER

POLEREDE RILLER
De glatte riller forbedrer dræningen af vand i form af sne eller mudder.

PRÆSTATIONSDÆK PÅ SNE

PRÆSTATIONSDÆK PÅ SNE
På hver side af den centrale ribbe, viser gummiblokke en høj densitet af skulpturer, en lamel ud af to holder sig skiftevis til venstre og derefter til højre. Grupperet i tre, er blokkene udstyret med forstærkninger i bunden af rillerne. Disse "Handling Supports" giver øget manøvredygtighed.

TWIN TRAC SILICA

TWIN TRAC SILICA
Nokian Twin Trac Silica er en gummiblanding bestående af naturligvis naturgummi, men også silica og rapsolie. Den originale fordeling af partikler sikrer dækket optimalt greb i sne og regn. Denne innovative blanding forbedrer også stabiliteten i kørslen samt reaktionen på dækkets ændring. Kvaliteten og mængden af de anvendte materialer bevarer dækkets fremragende vintergrebspræstationer, selv ved intense temperaturændringer eller efter mange kilometer. Køretøjets forbrug er markant reduceret på grund af den drastiske reduktion i rullemodstanden.

KØRSELSNØJAGTIGHED

KØRSELSNØJAGTIGHED
En vigtig og solid central rille pryder den midterste region af dækket. Dets lameller dækker ikke hele bredden, hvilket resulterer i en forøgelse af præcisionen og styrker kontrol over manøvredygtigheden.

OPTIMEREDE NOKIAN DÆK

OPTIMEREDE NOKIAN DÆK
De fantastiske greb- og håndteringsegenskaber af dækket er mulige, fordi hver blok samt hver lamel af mønstrene har en specifik form og en veldefineret funktion.

OVERFLØDIG SNE KOMPRESSOR

OVERFLØDIG SNE KOMPRESSOR
De uregelmæssige skråninger på skulderblokkenes vægge binder sig til jordoverfladen, hvilket giver forbedret greb i kurver såvel som i dyb sne.

DSI OG WSI INDIKATORER

DSI OG WSI INDIKATORER
At køre under vinterforhold kræver høj kvalitet dæk for at sikre fuldstændig sikkerhed. Driving Safety Indicator er en slidindikator placeret på dækmønsteret. Som et resultat af Nokian Tyres' forskning forbedrer det sikkerheden i den kolde sæson. Winter Safety Indicator, eller WSI, hvis symbol er en snefnug, er en indikator for vintersikkerhed. Tallene på midten af dækket angiver højden på hovedrillen, der er angivet i millimeter. Dækkets progressive slid får tallene til at forsvinde lidt efter lidt. WSI forsvinder ikke, før rillens dybde når 4mm, men når snefnugget ikke længere er synligt, er det absolut nødvendigt at købe nye vinterdæk for at sikre sikkerheden på vejen.

SLUSH BLOWER

SLUSH BLOWER
Hældningen på kanten af de gummiblokke bagpå er designet til maksimal dræning af vand og mudder ud af rillerne.

Silent Sidewall Technology

Silent Sidewall Technology
Silent Sidewall Technology er et system centreret omkring en specifik region af dækkets sidevæg og tillader at bryde vibrationer og lyde udsendt af rullefladen i forbindelse med jorden. Denne teknologi minimerer derfor støj, for en meget mere behagelig kørsel.
LiveChat
Whatsapp Messenger