Søgning efter dimension
Dæk Superia bil

Dæk Superia

Oplev forskellen og nyd en behagelig tur med Superias fine kvalitetsdæk. Moderne og avancerede dæk, designet af europæiske og asiatiske ingeniører, som garanterer optimale resultater med hensyn til sikkerhed, komfort og generel ydelse. Dækkene opfylder internationale kvalitets- og ydelsesstandarder og er certificeret i henhold til internationale love og regler. Takket være omfattende udviklings og forskningsprogrammer opfylder Superias alle forhåbninger fra førere og køretøjer på det internationale dækmarked.

Dækkene Superia er designet og produceret i overensstemmelse med europæiske og internationale regler: E-mark, S-mark, REACH, M+S, 3PMSF (snefnugsymbol).

E-mark certificering garanterer overholdelsen af EU’s minimumsstandarder eller internationale standarder (UNECE - De Forenede Nationers Økonomiske Kommission for Europa) med hensyn til mål, belastning og hastighed. Certificeringen S-mark (lydmærkning) angiver, at dækens lydniveau er i overensstemmelse med europæiske eller internationale standarder (UNECE).

REACH-forordningen (Europa-Parlamentets forordning om registrering, evaluering, godkendelse og begrænsning af kemikalier), der lanceredes i 2007, begrænser brugen af kemikalier, der har en negativ indvirkning på menneskers sundhed og miljøet. M+S-mærkningen ("mudder og sne") er en fabrikantens erklæring om, at slidbanen og det anvendte materiale sikrer bedre køreegenskaber på mudder og sne end normale standarddæk. 3PMSF-forordningen (symbol med et snefnug inde i et bjerg med tre toppe) kræver, at vinterdæk har en vis minimumsydelse med hensyn til opbremsning og vejgreb på sne.

De mest solgte varer

Dæk til bil / mellemklassebil

Dæk til 4x4 / SUV

Dæk til varevogn / MPV

LiveChat
Whatsapp Messenger