Søgning efter dimension
Dæk Uniroyal bil

Dæk Uniroyal

Uniroyal er et datterselskab til Continental koncernen. De er specialiseret inden for regnvejrsdæk. Uniroyal har nu siden 1969 fabrikeret dæk som egner sig til både regnsvejr og tørvejr. Selskabet, stiftet i 1892, fusionnerede med Continental AG i firserne. Mærket udskiller sig ved deres gode pris/kvalitets forhold og nyder godt af den tyske koncern Continentals ry.

De mest solgte varer

Dæk til bil / mellemklassebil

Dæk til 4x4 / SUV

Dæk til varevogn / MPV

Teknologierne i mærket Uniroyal

Self Supporting Runflat (SSR)

Self Supporting Runflat (SSR)
Dækket Runflat, kaldet SSR dæk hos Uniroyal (self-supporting-runflat), er udstyret med en forstærket sidevæg, der forhindrer sidevæggen i at blive klemt mellem fælgen og vejen i tilfælde af punktering, og dermed undslipper luften. Det er derfor, selv i tilfælde af nedbrud, kan du køre op til 80 kilometer med en maksimal hastighed på 80 km/t for at have tid til at komme til det nærmeste værksted.

Shark Skin Technology (SST)

Shark Skin Technology (SST)
For maksimal sikkerhed i situationer med aquaplaning, stol på Shark Skin teknologien. Inspireret af den ekstraordinære tekstur af hajhud, har vi genskabt Moder Naturs snilde i vores RainSport 3 og RainExpert 3 dæk.
Som du måske har bemærket, ser hajer ud til at have en glat og glidende hud, men den er faktisk dækket af mikroskopiske skæl, der ligner et indviklet netværk af miniaturetænder. De har ikke kun til formål at beskytte dyret, men tjener også til at rejse sig for at hjælpe dets krop med at bevæge sig gennem vandet mere effektivt, hurtigere og med mindre modstand.
Efterligner naturen, har vi udstyret vores RainSport 3 og RainExpert 3 dæk med denne Shark Skin teknologi (SST) inspireret af disse indviklede skæl. Bionikken har gjort det muligt for os at udstyre vores mønsterdesign med en reproduktion af en hajhudseffekt, der hjælper med at dræne vandet hurtigt fra under dækket.
LiveChat
Whatsapp Messenger