Søgning efter dimension
Dæk Viatti bil

Dæk Viatti

Viatti-dæk er fremstillet i henhold til de eksklusive regler for tysk teknologi.
Viatti-dæk er placeret i mellemklassen med hensyn til prisen og er designet i overensstemmelse med europæiske kvalitetsstandarder. Dette nye mærke forener sikkerhed og komfort. Dækkene er testet med succes mange gange og har fået de bedste anmeldelser.

Viatti-dæk er fremstillet i henhold til de eksklusive regler for tysk teknologi. I modsætning til produkterne fra de fleste europæiske mærker passer de perfekt til trafikforholdene i Rusland. Producenterne af dem tog hensyn til de særlige lokale forhold allerede i de tidlige udviklingsstadier, hvilket resulterede i et fundamentalt nyt produkt, der garanterer enestående kørekomfort i alle vejrforhold og på alle typer veje. For bedre at sikre deres udbredelse over hele landet blev det besluttet at placere produktionen i Rusland. Installationer af PAO Tatneft-dækkomplekset er valgt som det vigtigste sted til gennemførelse af projektet. Produktionslinjen for Viatti-dæk er fuldt udstyret med de mest avancerede tyske maskiner, og produktionsprocessen er næsten 100 % automatiseret, hvilket udelukker indflydelsen fra den menneskelige faktor.
Efter to års hårde tests på forskellige typer veje i Europa og Rusland blev Viatti-dæk officielt præsenteret for offentligheden for første gang på Moskva International Motor Show i august 2010.

Dæk til bil / mellemklassebil

Dæk til varevogn / MPV

LiveChat
Whatsapp Messenger