Søgning efter dimension
Valgfrit
Alle
Vælg alle Slet
0 / 27
Godkend

Billige motorcykeldæk : alle disponible mærker

DækLeader, specialister inden for dækområdet, garanterer kundetilfredsstillelse, ved at tilbyde et bredt udvalg af referencer med omkring tredive forskellige motorcykel dækmærker katalogiseret hvoraf de mest anerkendte : Michelin, Pirelli, Dunlop og mange andre.

For at være sikker på at vælge det billige dæk der bedst svarer til din motorcykel, kan du gå ind og se på de tekniske detaljer vi giver for hver dækprofil, således at du ikke køber de forkerte dæk on-line.

Cross motorcykel, almindelig vejkørsel motorcykel, enduro, eller sportsmotorcykel, til enhver type svarer et præcist dæk, katalogiseret på vores hjemmeside til bedste markedspris.

Liste over mærker

Find alle typer dæk Motorcykel

Dæk til landevej/sport

Dette dæk er ideelt til daglig kørsel og er meget alsidigt. Det klarer alle vejrforhold, takket være de mange små riller, og har altid et godt vejgreb og gode køreegenskaber. Dækket er lavet af en holdbar gummi med en god levetid. Takket være de mange innovationer, er gummiet på konkurrencedæk/sportsdæk effektivt, selv ved lave temperaturer, og virker optimalt lige fra de første kilometer.

Konkurrencedæk/bane

Slicks er blødere, har et minimum af struktur og kan endda være helt glatte. Dette dæk til konkurrence/bane stiger meget hurtigt i temperatur og giver maksimalt vejgreb. Det er formidabelt i tørt vejr, men kræver opmærksomhed, når vejret bliver dårligere. Hvis du er en ægte racerkører, skal du vide, at der findes en WET-version af dine slicks, der er beregnet til kørsel på våde veje.

Endurodæk

Dette dæk er designet til 80% off-roadbrug og er meget effektivt, når man kører på sand, mudder eller over mindre forhindringer. Visse profiler af endurodækket har en slidbane, som er bred nok til at forbedre komforten på asfalten.

Traildæk

De nye trailcykler er både stærke og tunge. Ikke flere gamle profiler med masser af riller! De nye traildæk ligner mere og mere vejdæk, men kan også bruges på spor og stier, når trangen melder sig. Designet til 30% brug off-road. Husk således at justere dæktrykket, når du skifter underlag, og sænk fx trykket 0,5 bar på veje og stier.

Customdæk

Customdækket er en særlig del af hele designet. Det er imidlertid vigtigt at være opmærksom på deres egenskaber. Typisk har customkøretøjer et ekstremt stort drejningsmoment og er ret tunge, hvorfor dækket har en kraftig struktur og opbygning. Gummiet udnytter den seneste teknologiske udvikling, som gør dem komfortable og giver et godt vejgreb. Vær forsigtig, når du tager hjørnerne med dette dæk.

Scooterdæk

I de seneste år er de moderne scootere blevet meget stærkere. Producenterne har tilpasset sig ved at tilbyde flere og mere avancerede dæk. Blødt gummi, hårdt gummi, bi-gummi eller M+S-dæk... der er noget for alle slags scootere.

Scooterdæk i blødt gummi giver optimalt vejgreb, men har tendens til at slides hurtigere end dæk i hård gummi. Der er kommet bi-gummidæk, som har en hårdere midte og blødere kanter, der giver bedre vejgreb. Nogle scooterdæk er mærket M+S, hvilket betyder, at dækket er ekstra effektivt på mudder og sne.

Dæk til cross/trial

Når du skal vælge det rigtige motocross-dæk, skal du vide, at man typisk foretrækker hård gummi på tør og stenet jord, mens en blød gummi er mere effektiv på fugtig jord.

LiveChat
Whatsapp Messenger