Søgning efter dimension
Motorcykeldæk Anlas

Motorcykeldæk Anlas

Historie

Det tyrkiske selskab, ANLAS, blev grundlagt i 1960 og begyndte at investere i en lokal dækproduktion i 1970. Produktionen startede officielt i 1976.

Human ressource

Virksomheden ANLAS ansætter kvalificerede tekniske teams og produktionsteams. Erfaringen fra mange års arbejde i dækbranchen gør det muligt for alle virksomhedens medarbejdere at blive uddannet inden for gummi og dæk. Fyrre år på markedet betyder, at virksomhedskulturen styrker afdelingerne.

Med dedikerede salgsteams på alle markeder, skaber ANLAS gode forbindelser til lokale forhandlere og kunder. Sælgerne kan svare og give feedback i realtid mht. kvaliteten og ydeevnen af de tilbudte produkter.

Med et stort antal forhandlere på tyrkisk territorie og en markedsandel på 60%, har ANLAS arbejdet for virksomhedens fremtid i mange år.

Produktion

Anlas ligger i den industrielle by Düzsce, halvvejs mellem Istanbul og Ankara, hvor den transeuropæiske motorvej og landevejen mødes.

Virksomheden råder over et samlet areal på 100.000 kvadratmeter, så man kan opfylde ethvert ønske om at udvide. Det nuværende anlæg og dets tilhørende bygninger omfatter et lukket og overdækket område på 13.000 kvadratmeter.

Området rummer også laboratorier til kemisk og fysisk test af materialer og forbindelser samt et testcenter, som tester dækkene i udviklingsfasen og kontrollerer kvaliteten af de færdige produkter.

De mest solgte varer

Vejkørsel / Sport

Scooter

Enduro

Trail

Cross / Trial

LiveChat
Whatsapp Messenger