Søgning efter dimension
Motorcykeldæk Cheng Shin

Motorcykeldæk Cheng Shin

Har dit køretøj hjul? Så har Cheng Shin dækkene til dig! Det taiwanesiske firma, der blev grundlagt i 1967, plejede kun til at producere cykeldæk. I dag er det verdens niende største dækproducent. Cheng Shin Rubber (der opererer i visse regioner under navnet Maxxis eller CST) distribuerer dæk i næsten 170 lande og er certificeret jfr. alle de største internationale sikkerheds- og produktionsstandarder. Med driftscentre i mere end et dusin lande, er Cheng Shins kvalitetdæk aldrig langt væk fra dig.

Alle Cheng Shins anlæg er underlagt de samme principper mht. design, innovation og integritet. Virksomheden sætter industristandarden for produktionens drift og bruger de mest avancerede metoder til at fremstille veldesignede dæk, som kendetegnes af stor holdbarhed og slidstyrke. Cheng Shins dæk bruger specielle kombinationer af ingredienser, og slidbaner, der giver overlegent greb, uanset terrænet og forholdene. I modsætning til dæk, der kun tilbyder klassiske præsationsniveauer og kort levetid, får du glæde af dit næste sæt Cheng Shin-dæk sæson efter sæson. Som OEM (Original Equipment Manufacturer) af motorcykeldæk til industrigiganter, som Honda, Kawasaki, Yamaha og Suzuki, nyder Cheng Shin tilliden fra nogle af de mest respekterede motorcykelfabrikanter i verden. Når du ved det, kan du trygt og roligt køre løs.

Cheng Shin er vokset eksponentielt gennem sidste 15 år, fra offentligheden opdagede produkternes fremragende kvalitet, og virksomheden åbner fortsat nye produktionsanlæg og udvikler løbende nye dækteknologier.

De mest solgte varer

Vejkørsel / Sport

Scooter

Enduro

Sommer
LiveChat
Whatsapp Messenger