Søgning efter dimension
Motorcykeldæk Golden Tyre

Motorcykeldæk Golden Tyre

Goldentyre-produkterne er designet til at imødekomme alle kundernes behov, hvad enten de er professionelle kørere eller bare entusiaster. Alle produkternes egenskaber er blevet forbedret betydeligt siden 2015, da Marco Caribotti blev den nye ejer af virksomheden. Sidstnævnte har implementeret en ny ledelsesmodel, samtidig med at han parallelt og uden forbehold investerer i forskning og udvikling.

Caribotti har selv været racerkører og har været talentspejder og fundet unge talenter i over 20 år. Det er ham, der har udviklet alle Goldentyre- og X-produkterne gennem årene og dermed revolutioneret konceptet inden for dæk og skum. Produktudviklingen er resultatet af et tæt samarbejde på tværs af forskellige discipliner mellem virksomhedens medarbejdere og brugerne. Denne forskning, udvikling og udveksling af information gør det muligt løbende at forbedre og skubbe ydeevnen yderligere for Goldentyres produkter.

Dækkene distribueres via et globalt netværk, der er til stede i mere end 40 lande og gennem det stærke kommercielle forhold til Min-distributører i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Australien, Sydafrika og Asien.

I 2017 flyttede Goldentyre sine kontorer til Storbritannien til lokaler for det nye hovedkvarter for at lette international transport.

De første to Goldentyre Points åbnede i 2018 (den ene i Storbritannien og den anden i Italien).

Enduro

Sommer
LiveChat
Whatsapp Messenger