215/65 R16 98H 3PMSF - Ændr

Tourador Winter PRO TS1 215/65 R16 98H 3PMSF

Kategori : Vinterdæk mellemklassebil
C B B 70 dB
4.0 /5 (22 anmeldelser)
Tourador Winter PRO TS1 215/65 R16 98H 3PMSF
Tourador 215/65 R16 98H
70
Tourador Winter PRO TS1 215/65 R16 98H 3PMSF
C B B 70 dB
På lager

Gratis levering fra 72 timer

Enhedspris 791,49 kr

Specifikationer

Mærke Tourador
Model Winter PRO TS1
Mål 215/65 R16 98H
Modificer dette mål
Særpræg 3PMSF
Europæisk bedømmelse
C B B 70 dB
Kategori
Vinterdæk mellemklassebil
Anmeldelser
4.0 /5 (22 anmeldelser)

Beskrivelse

Dækstrukturen er ensrettet med tværgående drænriller, hvilket giver fremragende trækkraft og øget bremseevne i sne og våde forhold på glatte veje.

Drænrillerne, placeret i længderetningen og midt i dybden, sikrer en fremragende forbindelse mellem hver forbindelse mellem blokkene, hvilket øger deres styrke. Giver øget manøvredygtighed.

Det består af tredimensionelle lameller med høj densitet, hvilket forbedrer grebet i snevejr. Effektiv evakuering af vandfilmen, der kan dannes under dækket, når man kører på våde og glatte overflader, hvilket forhindrer risikoen for aquaplaning.

Vores nye generation af dæk har bredere slidbaner og dybere riller i forhold til vores tidligere produktserie. En specielt designet siliciumbaseret formel er blevet udviklet til at skabe denne nye serie af dæk. Det giver os mulighed for at tilbyde dig højtydende dæk, både med hensyn til manøvredygtighed og greb.

Beskrivelse
anmeldelser
Montering

Retningsspecifikt skulpturdesign

Retningsspecifikt skulpturdesign
Designet med ensrettede riller og tværgående drænriller giver fremragende trækkraft og bremseydelse på sne samt på våde og glatte veje.

Dybe drænriller

Dybe drænriller
Designet af semi-dybe længdegående drænriller sikrer en effektiv forbindelse mellem hver blok af slidbanen og øger dens modstand. Tilbyder bedre svingningspræstationer.

Dybe riller på dækmønsteret

Dybe riller på dækmønsteret
I forhold til produkter fra den foregående generation har dækket dybere riller og en bredere rullebanebredde. En speciel forbindelsesformel, der indeholder silikone, er blevet vedtaget. Den sikrer disse dæk den bedste vejgreb og den bedste vedhæftning muligt.

3D Lameller

3D Lameller
Designet med høj densitet 3D lameller forbedrer grebets ydeevne i sne. Effektiv gennemtrængning af vandfilmen i skulpturen, på våd og glat vej, forhindrer glidning.
LiveChat
Whatsapp Messenger