Generelle salgsbetingelser

Vore generelle salgsbetingelser har for mål at oplyse dig om dine rettigheder.

Finalisering af bestilling

Når bruger bestiller på hjemmesiden, kontrolerer vi med det samme produkt disponibilitet for at sikre en hurtig afsendelse. Hvis det viser sig at et produkt ikke længere er disponibelt, bliver kunden refunderet under 48H.

Produkt

De oplysninger som angives på oplysningskort gør ikke AD TYRES INTERNATIONAL SLU ansvarlige. Det drejer sig udelukkende om vejledende information som stammer fra adskillige forskellige kilder.

Det er kundens ansvar at sikre sig at den valgte vare kan tilpasses køretøjet. AD TYRES INTERNATIONAL SLU betaler ikke returomkostninger i tilfælde af uegnede varer.

Priser

Priserne ændres flere gange daglig. AD TYRES INTERNATIONAL SLU kan foretage alle prisændringer, lavere eller højere, uden at det giver ret til refundering for kunder som allerede har bestilt.

Levering

Levering finder sted til den pris som angives i kurv på bestillingstidspunkt. Vores selkab er ansvarligt for tab eller tyveri af forsendelsen. Vi står ligeledes til rådighed hvad angår leveringsproblemer, gennem din helpdesk, med adgang fra din kundekonto. Vores afdeling gør alt for at løse leveringsproblemet hurtigst muligt. Levering tager normalt mellem 2 og 8 åbningsdage. Der er ingen garanti for denne leveringsfrist. Det hænder at forsendelsen er forsinket på grund af transportforstyrrelser. En maksimal leveringsfrist er fastsat til 20 dage efter modtagelse af betaling. Udover denne frist er det muligt at få refunderet beløbet ved en enkel bestillingsannulation.

I tilfælde af levering på bopæl vil transportøren lægge en besked hvis kunden ikke er hjemme. Det er derefter op til kunden at kontakte transportør hurtigst muligt for at modtage varerne.

I tilfælde af levering hos en montør, er det op til kunden at kontakte montøren og aftale tid. Det er muligt at få et track & trace nummer for at kunne følge korrekt modtagelse på monteringscenter. Værkstedet har også kundeoplysninger og kan kontakte dig når de har modtaget varerne.

Fortrydelsesret

Kunden har en frist på 14 døgn til at returnere de bestilte varer, på egen regning. Denne frist løber fra modtagelses dato. Produkterne skal returneres i originalemballage, uden at have været anvendt eller beskadiget. Kunden er forpligtet til at oplyse AD TYRES INTERNATIONAL SLU om returnering af varen.

For at gøre det nemmere : AD TYRES INTERNATIONAL SLU kan tage sig af returforsendelse, for derefter, med en frist på 30 dage, tilbagebetale beløbet efter fratrækning af forsendelsesomkostninger.

Hvis varerne har været brugt eller monteret vil de ikke blive erstattet.

Hvem er vi?

AD TYRES INTERNATIONAL SLU
kapital 1.000.000 EUR
Carrer Bonaventura Armengol num 10, AD500 Andorra la Vella, Andorra
NRT : L-711448-M Recording Date : 30/05/2016
Email: cm(a)adtyre.com - Phone: +376 810 888

Hvordan kontakte os?

Du kan udelukkende kontakte os ved at udfylde kontaktblanket vedrørende salgsspørgsmål og gennem helpdesk i afdeling for kundeservice.

For at kontakte vore team : klik her.

Betalingssikkerhed

De forskellige stadier i betalingsprocessen mellem køberen og betalingssystemet - HIPAY/BRAINTREE/CHECKOUT – er fuldt krypteret og beskyttet. Der anvende protokol SSL, der er forbundet med e-banking.

Dette betyder, at informationer, der er knyttet til ordren og kreditkortnummeret, ikke cirkulerer uden kryptering på internettet.
Kreditkortnummeret printes ikke ud på dokumenter, fakturaer, kreditkort-kvitteringer eller på andre udskrifter.
Udbyderen har ikke adgang til kortnumre.
HIPAY/BRAINTREE/CHECKOUT bevarer ikke kortnumrene efter, at transaktionen er blevet overført til udbyderens bank.
Dette betyder, at ingen har adgang til køberens kortoplysninger, hverken elektronisk eller på udskrifter.

Risikoen for at kundens kreditkortnummer bliver hacket i forbindelse med køb på AD TYRES INTERNATIONAL SLU med en HIPAY/BRAINTREE/CHECKOUT er lig med nul.

Aktiviteterne i forbindelse med fjernsalgsaftalen afholdes af AD TYRES INTERNATIONAL EU beliggende niveau 3 Suite nr. 2407, Tower Business Center, Tower Street Swatar, BIRKIRKARA BKR 4013, MALTA - virksomhedsregistreringsnummer OC 1277.

Betaling med kreditkort i 4 gange

Den 4-dages betalingsopsætning er tilgængelig under nedenstående betingelser (komplette hjul er udelukket).

Totalbeløb på bestilling Administrationsgebyr
0.00 kr - 1 450.00 kr 6.90%
1 450.01 kr - 3 700.00 kr 2.41%
3 700.01 kr - 7 500.00 kr 2.39%
7 500.01 kr - 11 000.00 kr 2.36%
11 000.01 kr - 15 000.00 kr 2.33%
15 000.01 kr - 18 000.00 kr 2.29%
18 000.01 kr - 20 000.00 kr 2.24%

Udenlandske kort, eksklusive tilbagetrækningskort, kort med systematisk autorisation (Electron, Maestro, Cirrus...) og e-kort accepteres ikke.

Betaling af dine månedlige betalinger sker via kreditkort eller direkte debitering.

De tre deadlines er som følger:

  • Deadline 1 : dagen for din ordre, 1/4 af bestillingsbeløbet, inklusive administrationsgebyrer.
  • Deadline 2 : 30 dage efter din ordre, 1/4 af bestillingsbeløbet, inklusive administrationsgebyrer.
  • Deadline 3 : 60 dage efter din ordre, 1/4 af bestillingsbeløbet, inklusive administrationsgebyrer.
  • Deadline 4 : 90 dage efter din ordre, 1/4 af bestillingsbeløbet, inklusive administrationsgebyrer.

Ved afvisning af din betaling giver vi dig 7 dage til at regulere din situation uden morarenter, samtidig med at du har ret til at nyde godt af dine "betalingsfaciliteter". Efter denne periode vil du miste retten til at drage fordel af "betalingsfaciliteterne" og alle beløb vil blive straks forfalden. Senest betalingsrenter beregnes fra datoen for din ordre til ECB-kursen plus 10 point uden forudgående varsel.

Gældende lov og jurisdiktion

De nuværende Salgsbetingelser og aftalen mellem AD TYRES INTERNATIONAL SLU og Kunden er underlagt Andorrans lovgivning.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU vil alligevel søge en mindelig løsning, inden der træffes retlige foranstaltninger.