Søgning efter dimension
Valgfrit
Alle
Vælg alle Slet
0 / 14
Godkend

Billige quad-dæk : bredt udvalg af dæk

DækLeader tilbyder et meget stort udvalg af billige quad-dæk mærker.

Benyt søgefelt til at finde frem til de billigste dæk, som passer bedst til din quadmotorcykel og nyd godt af vores teams rådgivning og vurdering. Fra erhvervsquad, til væddeløbsquad, samt den mere almindelige quadmodel, kan DækLeader garantere at du finder de bedste dæk til dit quadkøretøj.

Liste over mærker

Dæk til fritid/bane

Quaddæk til fritidsbrug er typisk beregnet til lejlighedsvis kørsel på quads. Det giver god værdi for pengene og anerkendt kørekomfort. De små riller giver maksimalt vejgreb på alle typer af stier og spor.

Homologerede dæk til vej

Homologerede quaddæk til vej har en struktur, der ligner et almindeligt bildæk meget. Det giver godt greb på tørt og vådt underlag. De er perfekte på vejene og klarer også gerne en række stier og spor uden problemer.

Konkurrencedæk/sport

Quaddækket til sport monteres ofte på kraftige quads. Det giver den bedste ydelse på alle typer af underlag og baner. Denne type dæk klarer kørsel ved høj hastighed på ethvert underlag.

Kommercielle dæk

Dette dæk er designet til professionel brug, med kraftigt mønster, der giver maksimalt greb på alle typer af terræn. Det kommercielle quaddæk er ekstremt holdbart og stabilt, så man kan transportere eller bugsere udstyr på alle slags underlag.

Et lille tip om quaddæk, jo flere lag dækket består af, jo mere modstandsdygtigt er det. Hvis du ofte kører på stier med sten på, skal du bruge mange lag for at undgå punkteringer.

LiveChat
Whatsapp Messenger