Søgning efter dimension
Valgfrit
Alle
Vælg alle Slet
Alle mærker
0 / 224
Godkend
Alle
Vælg alle Slet
0 / 24
Godkend

Alle mærker på discount bildæk

Med omkring 200 mærker katalogiseret på hjemmesiden, tilbyder DækLeader kunden et bredt udvalg af bildæk og garanterer de bedste priser på markedet.

Vi bestræber os på at gøre det muligt for kunden at købe, uden at det koster for meget, de mest anerkendte dækmærker som Michelin, Hankook, Bridgestone eller Goodyear med et eneste ordsprog : garantere den bedste pris. DækLeader er ligeledes meget konkurrencedygtige inden for dæk af mellemklasse kategorien såsom Falken, Uniroyal, Nokian eller Vredestein. Vi har ligeledes et meget bredt panel af lavprisdæk, som er specielt vellidt af vores internet kundekreds : Nexen, Tracmax eller Nankang.

Liste over mærker

Find alle typer dæk Bil

Hvordan vælger man det helt rigtige dæk?

Til at begynde med, skal man vælge den rigtige størrelse. Den står på siden af dækket på køretøjet. Størrelsen er sammensat af en højde, en bredde, en diameter, et belastningsindeks og en hastighed. For eksempel 205/55 R16 91V.

Oplysningerne står også i servicebogen, på benzindækslet eller i​​ dørens ramme.

Skal jeg skifte mine dæk?

Husk altid på, at dækket er køretøjets eneste kontakt med vejen. Dets tilstand påvirker køretøjets håndtering og bremselængde direkte.

Slidindikatoren sidder 1,6 mm inde i slidbanen på dækkets midterste rille. Under denne dybde kan politiet standse dit køretøj og give dig en bøde.

Generelt siger man, at dækkets egenskaber forringes, når slidbanen bliver mindre end 3 mm. Risikoen for akvaplaning bliver overhængende.

Køb dæk på nettet

Når du køber dæk online, får du både mulighed for at købe dine dæk til den bedste pris, samt adgang til en række modeller, der ikke fås i noget værksted (+300 mærker).

Når du køber dine dæk over internettet, får du også fordel af vores kunders feedback. Dækanmeldelserne giver dig vigtige oplysninger om, hvordan de føles, hvor længe dækkene holder, hvor komfortable de er osv.

Rigtigt mange bekymrer sig om selve monteringen af dækkene. Bare rolig, vi har tænkt på alt. Vores netværk af partnerværksteder (faste eller mobile) monterer med glæde de dæk, du har købt online. Du kan få dækkene leveret til dit foretrukne partnerværksted. Så snart værkstedet modtager din ordre, kontakter det dig for at lave en aftale.

Hvordan får jeg mine dæk til at holde længere?

Her er nogle hurtige tip, der reducerer sliddet på dækkene.

Det vigtigste er at sikre en korrekt vedligeholdelse af køretøjet. Kontroller dæktrykket regelmæssigt. Sørg derefter for, at dækkene altid er sporet og afbalancerede. Du må hverken mærke vibrationer i rattet eller uregelmæssigt slid af dækkene. En hurtig visuel kontrol hver måned giver mulighed for at sikre sig, at køretøjet ikke har et geometriproblem.

Kørestilen har også indflydelse på hvor hurtigt dækkene slides. Pludselige accelerationer og opbremsninger, hurtig kørsel i rundkørsler mv. bidrager til, at dækkene slides hurtigere.

Overvej tillige at bruge de rette dæk på det rette tidspunkt. Et sommerdæk virker ikke godt under 7 °C og omvendt er et vinterdaek ikke skabt til brug ved mere end 7 °C.

Hvor gode er helårsdæk?

Man siger ofte, at et helårsdæk hverken er et godt sommerdæk eller et fint vinterdæk. Tingene har udviklet sig, og mange af helårsdækkene har nu certificeringen 3PMSF (3 Peak Mountain Snow Flake). Certificeringen er en garanti for kvalitet, der dokumenterer et dæks effektivitet under vinterforhold. Helårsdæk er blevet meget alsidige dæk, der giver dig mulighed for at køre sikkert hele året, uanset vejrforholdene.

Dæk til 4x4 / SUV – Hvordan vælger man de rigtige?

På alle firehjulstrukne køretøjer er det vigtigt at altid skifte alle fire dæk samtidigt og montere de samme dæk på alle 4 hjul. Når det gælder SUV-dæk, der hovedsageligt bruges i byen, er kriterierne for valget de samme som for en bybil.

Når det handler om 4x4-dæk til off-road, bør man vælge dæk med forstærket struktur og kraftigere sidevægge. Større riller og dybere mønster giver maksimalt greb under alle forhold (mudder, sand ...).

Må man montere normale dæk på campingvogne og autocampere?

Vi anbefaler ikke at montere konventionelle dæk på campingvogne eller autocampere. Dæk til campingvogne og autocampere skal kunne modstå en højere belastning sammenlignet med almindelige bildæk. Derfor er det vigtigt at købe dæk med en profil, som er designet til dette formål. Hvis du vælger en klassisk dækprofil, risikerer du, at dækkene slides hurtigere eller sprænger på grund af overbelastning. Det er ofte bedre at bruge nogle ekstra euro på det rette udstyr.

Specialdæk

Nogle bilproducenter har besluttet at udstyre deres køretøjer med runflat-dæk eller dæk med kanter, der beskytter fælgene.

Runflat-dæk giver dig mulighed for at køre videre, selvom du er punkteret, ved en hastighed på 80 km/t i 80 km.

Dæk med beskyttende kanter beskytter fælgen under kørslen. Dermed undgår du ridser på fælgene, når du parkerer langs fortovet.

Hvis du bor i et område, hvor vinterforholdene er ekstreme, kan det være nødvendigt at bruge såkaldte nordiske dæk eller pigdæk.

De nordiske dæk er endnu mere effektive end vinterdæk. De har bedre greb på sne og is, samt kortere bremselængde. Dækket er et godt kompromis, før man skifter til pigdæk.

LiveChat
Whatsapp Messenger