Søgning efter dimension
Dæk Bridgestone bil

Dæk Bridgestone

Dækkene Bridgestone som produceres i Japan, udskiller sig takket være en fabrikationsproces som kombinerer innoverende teknologi og anerkendt know-how. Selskabet blev stiftet i 1931.

Bridgestone blev for alvor anerkendt da de leverede dæk, fra 2007 til 2010, til deres forretningspartnere i Formule 1. Anerkendte for deres høje ydeevne og fremragende chok resistens, anvendes Bridgestone dæk blandt andet til at udstyre prestige biler som BMW, Audi, Mercedes, Porsche, eller Ferrari.

Bridgestone er ligeledes kendt for at have opfundet Runflat, et banebrydende dæk som gør det muligt at køre med et punktering.

De mest solgte varer

Dæk til bil / mellemklassebil

Dæk til 4x4 / SUV

Dæk til varevogn / MPV

Teknologierne i mærket Bridgestone

NanoPro-tech™

NanoPro-tech™
NanoPro-tech™-sammensætningen er rig på silicium, hvis fordeling er forbedret ved hjælp af den nye blandingsteknologi. Den perfekte alliance mellem strukturen og denne sammensætning giver maksimal vedhæftning i kontaktområdet for at øge grebet på våd overflade.

HTSPC (Håndterbarhed under alle forhold)

HTSPC (Håndterbarhed under alle forhold)
Bridgestone er i dag den eneste producent, der bruger HTSPC-teknologien, der kombinerer fem ståltråde til at danne en enkeltspiralbælte. Et lag gummi sikrer isolering af trådene, hvilket garanterer en ensartet og lineær spænding, der medfører maksimal stivhed. Uanset om vejen er tør eller våd, har dæk, der bruger HTSPC-teknologien, bedre greb og forbedret håndterbarhed på grund af ensartetheden af kontakttrykket. Trådene er beskyttet mod enhver oxidation og minimerer varmeakkumuleringen til et minimum, hvilket tillader en mere regelmæssig forringelse af slidbanen samt en stigning i antallet af kørte kilometer.

CAP&BASE (Optimal vedhæftning gennem hele dækkets levetid)

CAP&BASE (Optimal vedhæftning gennem hele dækkets levetid)
Cap&Base-teknologien kombinerer en blød forbindelse på toppen for uovertruffen greb med en stivere indre forbindelse, der garanterer optimal dækstivhed. Selv når slidbanen slides, gnider den indre forbindelse ikke vejen, så der er ingen mulighed for grebtab.

SACT + CAP&BASE (Pålidelig i al slags vejr)

SACT + CAP&BASE (Pålidelig i al slags vejr)
SACT-teknologien gør det muligt for det centrale område af dækmønsteret at dække mere afstand før slid og præsentere skuldre, der er meget mere klæbrige. Den er forbundet med det underliggende Cap & Base lag, som udvikler en forbedret stivhed i dækmønsteret, hvilket giver bemærkelsesværdige præstationer i form af greb og stødabsorbering uanset vejret.

3LC (Stabilitet og greb i sving)

3LC (Stabilitet og greb i sving)
Bridgestone innoverer med 3LC gummiblandings teknologi i 3 lag. To lag af hård blanding optager midten af rullefladen, hvilket garanterer fremragende stabilitet ved bremsning og sikkerheden ved at opnå en betydelig kilometertal. Et lag af blød blanding udstyrer skuldrene, for at generere perfekt greb i kurverne for enhver angrebsvinkel.

RC POLYMER (Kontakt plus på med vejen)

RC POLYMER (Kontakt plus på med vejen)
RC Polymer-teknologien gør det muligt for gummiblandingen at drage fordel af en ensartet fordeling af silica. Dækkets slidbane bliver mere fleksibel, hvilket resulterer i en øget kontaktflade med jorden, uanset temperaturer. RC Polymer medfører en reduktion af friktionen mellem molekylerne i blandingen, hvilket har den konsekvens at reducere rullemodstanden og dermed forbruget.

SILICA RICH (Bedre greb på våd jord og koldt vejr)

SILICA RICH (Bedre greb på våd jord og koldt vejr)
Bridgestone-blandingen med øget silicaprocent giver baghjulene øget vejgreb på våde veje, for fejlfri manøvrerbarhed.

SACT (Højere kilometertal)

SACT (Højere kilometertal)
Bridgestones SACT-teknologi tilbyder en kombination af to forskellige gummiblandinger i et design, der garanterer øget slidstyrke (under normale lige kørselsforhold) samt uovertruffen skuldergreb i kurver. Dette er dækket, som entusiaster af sporty kørsel har ventet på! Med slid, der stammer fra din kørsel, skuldre, der garanterer ideel trækkraft, og en central slidbane, der skubber kilometertallet endnu længere, er det svært at finde bedre i forhold til pris/kvalitet!

OBF (Flydende kørsel ved høj hastighed)

OBF (Flydende kørsel ved høj hastighed)
Den nye OBF-teknologi fra Bridgestone giver maksimal stivhed, der optimerer dæmpning og stabilitet ved høj hastighed. Den er lige så anvendelig i sportslig kørsel som i turistkørsel. Patentgodkendelsen for Bridgestones OBF-teknologi er i øjeblikket undervejs.

3D CTDM (Optimeret design)

3D CTDM (Optimeret design)
Dækdesign hos Bridgestone går nu gennem den automatiserede 3D CTDM-teknologi. Dette innovative program involverer dynamiske 3D-simuleringer og tager højde for alle dækets ydeevneværdier. Således er mønstrene på forhjulene designet til at optimere stabiliteten ved høj hastighed, mens vibrationerne minimeres. Hvad angår mønstrene på baghjulene, sikrer højere negative forhold dem den passende greb og den nødvendige stabilitet i kurver. 3D CTDM-teknologien designer dækprofiler, der tilbyder maksimal effektivitet og større lethed i skarpe sving. For at bevare en glat kørsel uanset angrebsvinklerne, søges en ensartet kontakttryk, mens maksimalt greb garanteres ved optimal lateral stivhed.

SILICA RICH EX (Optimal vedhæftning til dit forhjul)

SILICA RICH EX (Optimal vedhæftning til dit forhjul)
Gummi-sammensætningen Silica Rich EX indeholder mere silica, hvilket giver forhjulene forbedret ydeevne under våde forhold. Kombineret med RC Polymer-teknologien, er effekterne af silica ti gange større, og dækets levetid forbedres.

3LC + Cap og Base

3LC + Cap og Base
3LC-teknologien forbedrer dækkets grebsevne på skuldrene og forlænger slidbanens levetid. Denne er desuden gjort mere stiv af det underliggende Cap & Base lag, hvilket bidrager til at øge dens greb samt dens evne til at absorbere stød og tilbyder en generel ydeevne af fremragende kvalitet uanset forholdene.

GP-BELT

GP-BELT
En ekstra bælte i forhold til Mono-spiral MS-BELT gør det muligt at ensarte trykket over hele kontaktfladen med jorden. Resultat: mere greb i kurver og mere kontrol over kørslen.
LiveChat
Whatsapp Messenger