Søgning efter dimension
Dæk Double Coin bil

Dæk Double Coin

I Kina er en mønt et symbol på "held og lykke". Da virksomheden producerede sit første diagonaldæk i 1934, var Double Coins mål at tilbyde kunderne kvalitetsprodukter, som de ville blive glade for at bruge.
Navnet "Double Coin" (tosidet mønt) er en slags ønske og løfte om succes til hver enkelt kunde. Lige siden det første TBR-dæk blev solgt i USA i 1992, har virksomhedens mål været at levere mere værdi til kunderne, end de nogensinde havde forestillet sig. Det betyder, at man tilbyder dem mere end bare et komplet kvalitetssortiment med TBR og OTR-dæk til konkurrencedygtige priser. Man ønsker at yde det maksimale niveau af service og support, for at give kunden den bedst mulige købsoplevelse.
. Siden starten har Double Coin opnået pladsen som uovertruffen leder blandt de kinesiske dækproducenter. Fra fremstillingen af det første radiale lastbildæk i Kina til produktionen af det første verificerede EPA SmartWay®-dæk, har Double Coin banet vejen for andre kinesiske producenter mht. at bruge avancerede teknologier til fremstillingen af bedre dæk. I 1989 samarbejdede Double Coin med Firestone Tire om at købe slangefri teknologier til dækstrukturer, der både forbedrer holdbarheden og ydelsen.
I 2001 og 2011 indgik Double Coin et joint venture med Michelin. Double Coin har også deltaget i teknologiprojekter sammen med andre store virksomheder, især Beakart mht. stålkabler, Chevron mht. carbon black og syntetisk gummi samt Huayi Group mht. petrokemiske produkter. De teknologiske investeringer er integreret i fremstillingen af kvalitetsdæk inden for TBR og OTR.

De mest solgte varer

Dæk til bil / mellemklassebil

Vinter
Helårs

Dæk til 4x4 / SUV

Dæk til varevogn / MPV

Sommer
Helårs
LiveChat
Whatsapp Messenger