Søgning efter dimension
Dæk Compasal bil

Dæk Compasal

Takket være dækproducenten Haohua, der er baseret i Weifang, Shandong, positionerer Qingdao Compasal Tire Co. sig som det firma, der står for udviklingen og salget af COMPASALs dæk over hele verden, med 100% eksklusivitet. Man har hovedsageligt specialiseret sig i design og levering af alle typer af radialdæk, hvad enten det gælder personbiler, SUV'er, varevogne eller lastbiler, busser mm.

Pga. den store popularitet på både det lokale og internationale marked, har Compasal etableret sig som et førsteklasses kinesisk mærke. COMPASAL-mærket har et stort udvalg af dæk, som fx PCR, LTR, A/T, H/T, M/T, VAN og TBR. Alle modeller designes efter de nyeste markedskrav og af et talentfuldt team af forskere og udviklere.

Compasal opfylder de kvalitetsstandarder, der er godkendt over hele verden, som fx DOT, ECE, E-MARK, New label, SONCAP, GCC, INMETRO, CCC, Smartway, ISO9001, ISO/TS16949 osv. Alle dækkene produceres ved hjælp af førsteklasses udstyr jfr. et strengt kvalitetsstyringssystem, som sikrer størst mulig stabilitet.

De mest solgte varer

Dæk til bil / mellemklassebil

Helårs

Dæk til 4x4 / SUV

Dæk til varevogn / MPV

Sommer
LiveChat
Whatsapp Messenger