Søgning efter dimension
Dæk Kapsen bil

Dæk Kapsen

Shandong Huasheng Rubber Co. er et firma, der specialiser sig i dækproduktion. Virksomheden blev grundlagt i 1994 og råder over et område på 55 ha i byen Guangrao nær Dongying i Shandong-provinsen. Her fokuserer produktionen på miljøvenlige kvalitetsdæk til biler og lastbiler og bruger noget af det mest moderne, avancerede udstyr fra Japan, Tyskland, Amerika og Italien. Takket være en stor kapacitet inden for forskning og udvikling samt avanceret udstyr og topmoderne, global teknologi, eksporteres TBR og PCR til Europa, Amerika, Mellemøsten, Afrika og Oceanien.

Lige siden starten, har Shandong Huasheng Rubber Co. arbejdet efter konceptet "Viljen til at fremstille kvalitetsdæk." Det har både styrket kvalitet og kontrol samt implementeret revitaliseringsstrategien for det anerkendte brand over hele verden. Samlet har det gjort Shandong Huasheng Rubber Co til en stor, moderne virksomhed, som producerer og sælger dæk til last- og personbiler.

TBR’s produktion har bestået certificeringerne; ISO 9001, GCC (Golfen), SONCAP (Nigeria), DOT (USA), ECE (Europa) og INMETRO (Brasilien). Anlægget, som er dedikeret til PCR, dækker et areal på 40 ha. Takket være avanceret teknologi og et team af udenlandske ingeniører, fremstiller man lastbildæk med radiale stålcarcasser samt personbildæk og lastbildæk i alle størrelser. Den årlige produktionskapacitet er 3.500.000 TBR-enheder og 15.000.000 PCR-enheder i mere end 100 størrelser og modeller.

De mest solgte varer

Dæk til bil / mellemklassebil

Dæk til 4x4 / SUV

LiveChat
Whatsapp Messenger