Søgning efter dimension
Dæk Saferich bil

Dæk Saferich

Shandong Fengyuan Tire Manufacturing Co., Ltd. er baseret i Yicheng Economic Development Zone i Zaozhuang, Shandong. Virksomheden kontrolleres af Shandong Energy/Mining Group 81, en statsejet koncern, der producerer radialdæk i halvmetal og dækker alt far forskning og udvikling til fremstilling og salg som en del af moderniseringen af de større virksomheder.

Virksomheden designede og planlagde en årlig produktion af 20.000.000 radialdæk i halvmetal i 2014, hvilket fordoblede dens årlige produktion af de produkter. To eller tre år senere kunne virksomheden producere 5.000.000 dæk i fuld stålkonstruktion/år og 20.000.000 i halvmetal, dækkende et komplet produktsortiment. Dets ledere og ansatte udnytter en række supplerende fordele og ressourcer, der sætter deres virksomhed i spidsen for den nationale dækproduktion.

Målretningen af de avancerede produkter, brugen af den hollandske VMI-støbemaskine, den italienske kalandreringsmaskine, den tyske produktionslinje fra TROESTER og den sydkoreanske vulkaniseringsmaskine fra Donghe løfter både produktionslinjen for dæk i halvmetal op i verdensklasse og bringer medarbejdernes livskvalitet op blandt branchens førende. Brugen af verdens første nanomaterialeapplikation, lav dæk temperatur, kvælstofvulkanisering ved høje temperaturer og flere andre avancerede teknologier, forbedrer styrke, fleksibilitet, varmeledningsevne, intern antistatik og dækkets holdbarhed. Produktets ydelse har gjort det muligt at nå den anden fase af de europæiske kvalifikationer mht. high-end dæk.

Virksomheden har således introduceret avanceret international teknologi til dens design og produktion med et forsknings- og udviklingscenter, som styres af et yderst kompetent og professionelt team af teknikere i et 3000 meter langt laboratorium. Det er udstyret med SDS’s tyske laserinterferometer samt tyske og amerikanske testmaskiner (fra Aerfamenni), der gør det muligt at anvende rheologiens principper. Derudover kommer en række andre, internationale metoder til avanceret forskning, som benytter yderligere eksperimentelt udstyr, der tillader forskning og innovativ udvikling at øko-kompatible, sikre, holdbare, skridsikre high-end dæk med stor slidstyrke, lav rullestøj og imponerende greb i en serie på 6 HP og UHP-dæk, SUV-dæk og vinterdæk efter 400 forskellige specifikationer.

Dæk til 4x4 / SUV

Sommer
LiveChat
Whatsapp Messenger