Søg biltype
Valgfrit
Alle
Vælg alle Slet
Alle mærker
0 / 48
Godkend

Alufælge : giv din bil et personligt præg

DækLeader, specialister inden for dækmarkedet, tilbyder dig et bredt udvalg af fælge, til at udstyre din bil.

Med omkring hundrede forskellige fælgemærker på lager, garanterer vi at kunne tilfredsstille dine forventninger, ligesom vi garanterer at du opnår bedst mulig pris. Med henblik på at tilpasse os ethvert budget og enhver smag, kan du på denne hjemmeside frit konsultere hele vores mærkekatalog. Nyd godt af vores rådgivning og vurdering og læs om alle kendtegn og fordele, for hvert enkelt mærke, takket være vore detaljerede kartotekskort, udarbejdet af vore eksperter. Vi har on-line et stort antal billeder, for at gøre det nemmere at vælge fælge under bedst mulige forhold.

Hvad enten det drejer sig om en lille citybil, en sportlig 4-dørs, eller en powerfuld 4x4, er du sikker på at finde de billige fælge, som bedst vil kunne fremhæve din bil. Spar tid ved at bestille dine discountfælge og dæk samtidig på DækLeader. Giv din bil et unikt look.

Hvis du har besluttet dig for at skifte look på din bil eller dine fælge er beskadigede eller slidte, er det tid til at finde nye fælge. Vi giver her et par råd om de elementer, der skal tages højde for, når du vælger fælge.

Valg af diameter

Desto større diameter dine fælge har, desto mere elegant ser din bil ud. En stigning i diameteren på din fælg resulterer i et fald i højden på dækkets sidevæg. Højden på dækket spiller en vigtig rolle i forhold til støddæmpningen. Hvis du øger diameteren på fælgene, kan du miste noget komfort. En reduktion af højden på dækkets højde kan mindske slinger. Det er derfor vigtigt at finde et godt kompromis.

Valg af bredde

En fælgbredde kan rumme flere dækbredder. Du kan finde disse værdier i vores kompatibilitetsoversigt. Vær opmærksom på, at når du skifter bredde og diameter, skal du sørge for at vælge mål, der svarer til de originale dæk.

Typen af eger

Det er ikke noget, man ofter tænker over, men typen af eger på fælgen spiller en rolle. Tynde eger giver en bedre afkøling af bremserne. En fælg med et enkelt design og luft mellem egerne gør det nemt at få støv af bremserne, når du vasker din bil.

LiveChat
Whatsapp Messenger