180/55 ZR17 73W Bagdæk - Ændr

Michelin Power Cup 2 180/55 ZR17 73W Bagdæk

Kategori : Løb / Bane
C B B 72 dB
4.5 /5 (24 anmeldelser)
Michelin Power Cup 2 180/55 ZR17 73W Bagdæk
Michelin 180/55 ZR17 73W
72
Michelin Power Cup 2 180/55 ZR17 73W Bagdæk
C B B 72 dB
På lager

Gratis levering 48/72 timer

Enhedspris 1 890,09 kr

Specifikationer

Mærke Michelin
Model Power Cup 2
Mål 180/55 ZR17 73W
Modificer dette mål
Særpræg Bagdæk
Europæisk bedømmelse
C B B 72 dB
Kategori
Løb / Bane
Anmeldelser
4.5 /5 (24 anmeldelser)

Beskrivelse

Den nye Michelin Power Cup 2 er endnu mere velegnet til kørsel på bane end Power 5 og Power GP. Michelin Power Cup 2's designhold havde primært en brug på banen i tankerne, men dens design og sammensætning har gjort det muligt for den at opnå godkendelse til vejbrug. Det er dog stadig et dæk, der er designet til banen, med en rilleprocent (4 % foran / 5 % bagpå), hvilket giver en stærkere greb på tør belægning, men gør det svært at dræne vand. Skuldrene er også meget "slick" og bagdækket har en gummiblanding, der er specialiseret til banen. Det er derfor et dæk, der gør det muligt at få det maksimale ud af sin motorcykel på banen, samtidig med at det stadig har vejgodkendelse. Power Cup 2 er derfor mindre tilpasningsdygtig end Power GP, men dens præstationer på banen er meget bedre.

En gummiblanding, der hovedsageligt er beregnet til banen, takket være Michelin 2CT-forbindelsen foran og Michelin 2CT+ bagpå.
Godkendelse til vejbrug takket være dens rilleprocent på 4 % foran og 5 % bagpå. "Premium Touch Technogy" teknologi på siderne.

anmeldelser
Montering

24 kundekommentarer

4.5 af 5 stjerner

Holdbarhed 3.0 /5
Fugtig vej 2.5 /5
Tør vej 5.0 /5
Komfort 4.5 /5
Kvalitet/Pris 4.0 /5
Stabilitet 5.0 /5
Støj 5.0 /5
Opvarmningstid 4.5 /5

Internetbrugernes meninger

Vi informerer dig hermed om, at anmeldelserne på siden gennemgår en kontrolprocedure. Anmeldelserne opføres kun i kronologisk rækkefølge


- Vej - Sportlig - 13000 km

Fungerer perfekt !!


- Bane - Sportlig - 600 km

Perfekt til trackdays - holder sig godt ved 55 graders banetemperatur i Brünn. Også på vejen dejlig varm og klæbrig - niveauet er det samme som Supercorsa, men holder længere.


- Bane - Sportlig

Producenten angiver, at dækvarmere ikke er nødvendige. Men det er helt forkert. Måske på en dag med 35 grader? men på køligere dage, før dækkene når op på temperatur, risikerer du slidbrud! Hvis du har dækvarmere, er der ingen problemer, uden varmere forkerte dæk!


- Vej - Sportlig - 900 km

Det passer mig virkelig godt, det skræmmer mig aldrig eller noget sådant. Det eneste problem, man kan have med det, er, at hvis du er hurtig, slider den på 900 kilometer, men for mig har sikkerheden en pris. Godt dæk.


- Bane - Sportlig - 2000 km

Jeg bruger dækket til sporadage og på vejen Perfekt på spor, hvis man ikke vil bruge dækopvarmere, men vil køre med demislicks. Perfekt til vejen selv under meget sportslige forhold Kørbart på vådt underlag, men i regn og vand mangler jeg tillid, da der ikke er silica og demislick.


- Bane - Sportlig

Godt dæk indtil videre det bedste fra producentens sortiment til offroad-kørsel på amatørniveau. Også prisen berettiger sig selv.


- Bane - Sportlig

Meget godt at bruge til racerbanen, ingen problemer med opvarmning, greb osv. Slicks er selvfølgelig bedre eller hurtigere.


- Bjerg - Sportlig - 4000 km

Hurtigt og professionelt


- Motorvej - Sportlig - 50 km

De bedste dæk, jeg indtil videre har prøvet, disse dæk har et enormt greb, levetiden af disse dæk vil ikke være høj, men det er derfor, jeg ikke har købt dem. Virkelig anbefalet til dem, der tager skarpt sving. Jeg har også en lean-vinkelsensor, som viste mig et maksimum på 56°.


- Bane - Sportlig

Ideel dæk til spor, at glemme for vejen. Gør det muligt at køre på tør spor. Grip er meget tæt på et slick og adfærd er identisk for en mere overkommelig pris. Jeg skifter ikke til andre dæk.


Se flere vurderinger

Vurder dækket

For at give feedback om Michelin Power Cup 2 skal du logge ind.

LiveChat
Whatsapp Messenger