185/60 R14 82T - Ændr

Nokian iLine 185/60 R14 82T

Kategori : Sommerdæk mellemklassebil
D C B 68 dB
4.5 /5 (21 anmeldelser)
Nokian iLine 185/60 R14 82T
Nokian 185/60 R14 82T
68
Nokian iLine 185/60 R14 82T
D C B 68 dB
På lager

Gratis levering fra 72 timer

Enhedspris 417,79 kr

Specifikationer

Mærke Nokian
Model iLine
Mål 185/60 R14 82T
Modificer dette mål
Europæisk bedømmelse
D C B 68 dB
Kategori
Sommerdæk mellemklassebil
Anmeldelser
4.5 /5 (21 anmeldelser)

Beskrivelse

iLine 185/60 R14 82T fra Nokian har vundet prisen for bedste sommerdæk i 2013 i Tyskland ved en konkurrence organiseret af bilmagasinerne Auto Test og Auto Bild. Dets stærke sider: Det tilpasser sig efter alle vejrtyper og bevarer et vejgreb af meget høj kvalitet, samtidig med at førerens kørekomfort bevares. Dets lille brændstofforbrug og det faktum, at det er lydsvagt, gør dette dæk til et produkt, man ikke kan komme uden om.

Beskrivelse
anmeldelser
Montering

INDIKATOR FOR SLIDTAGE OG AQUAPLANING

INDIKATOR FOR SLIDTAGE OG AQUAPLANING
Dækket har en slidindikator (DSI), der gør det muligt at kende den resterende dybde af dets riller. Denne indikator består af en række tal i millimeter indskrevet på løbebanen. Jo mere løbebanen slides over kilometerne, jo mere forsvinder disse tal. Dækket har en anden indikator, der informerer om risikoen for aquaplaning. En dråbe er placeret på det centrale felt 4 mm fra bunden af rillerne. Når denne dråbe er slettet af gummislid, er det tid til at skifte dæk, da risikoen for aquaplaning er stor.

HOVEDRILLER GLATTET

HOVEDRILLER GLATTET
De store riller i dækket er glattede, hvilket giver det, udover dets elegance, en stor evne til effektivt at fjerne vand fra vejen. Rillerne i ribberne, der munder ud i disse hovedglidende riller, øger det samlede volumen af dækkets spor og hjælper med at modvirke muligheden for at starte i aquaplaning.

RENSEREDE OLIERS

RENSEREDE OLIERS
Hos Nokian Tyres bruger hver dæk kun renset olier, og fremstillingen inkluderer på intet tidspunkt giftige eller kræftfremkaldende kemikalier. Som en miljømæssig leder blandt dækproducenter er Nokian pioneren inden for brugen af renset olie med lavt aromatisk indhold. Ikke desto mindre er dens præstationer i form af sikkerhed og især dækets greb på våd vej fremragende uanset årstiden.

ZONE INFO

ZONE INFO
Info-området på siden af et Nokian-dæk øger sikkerheden ved at vise placering og trykindikatorer. Således kan man markere placeringen under monteringen under dækskift samt det korrekte oppustningstryk. Ny information kan endda registreres i dette område, det er drejningsmomentet for bolte på legeringsfælge. De fleste UHP sportsdæk er monteret på aluminiumsfælge, hvor stramning af bolte kræver øget opmærksomhed. Det er en øget sikkerhed for brugeren, da bolte skal strammes med det korrekte drejningsmoment og skal strammes igen hver 100 eller 200 kilometer.

VENTURI RILLER

VENTURI RILLER
Vandstrømmen fremskyndes af rillerne, der adskiller skulderblokkene, især på de steder, hvor de indsnævrer, hvilket i høj grad forbedrer effektiviteten af dræningen af vand fanget mellem dækket og vejen.
LiveChat
Whatsapp Messenger