Søgning efter dimension
Motorcykeldæk Shinko

Motorcykeldæk Shinko

Shinkokoncernen blev grundlagt i 1946 i den japanske by Osaka og startede som producent af dæk og slanger til cykler. Koncernen er nu blevet en hurtigt voksende producent af gummiprodukter.

I 1998 købte Shinkokoncernen teknologi og forme til motorcykeldæk fra Yokohama Rubber Co. og begyndte at fremstille de produkter under mærket Shinko Tire. Med en produktion, som er baseret i Sydkorea, og et japansk design, har virksomheden lykkedes med at kombinere de japanske design- og ingeniørprincipper med de sydkoreanske produktions- og kvalitetskontrolstandarder. I dag producerer Shinko Tire cirka 200.000 motorcykeldæk om måneden.

I USA importeres Shinkos dæk af Western Power Sports, Inc. (WPS) med hovedkontor i Boise, hovedstaden i staten Idaho. Virksomheden er solidt etableret på motorsportsmarkedet og har lagre i Boise (Idaho), Fresno (Californien), Ashley (Indiana), Elizabethtown, (Pennsylvania), Midlothian (Texas) og Memphis, (Tennessee). Shinko Tyres USA samarbejder med WPS og stolt over at kunne præsentere dækkene; Cruiser, Scooter, Off road og Dual Sport, som en del af Shinkos sportssortiment.

De kontinuerlige tests i USA og udviklingen i Shinko Tires udviklingsafdeling gør det muligt at fremstille lovende dæk, der imødekommer behovene hos tidens bilister og kørere. Dækkene fra Shinko Tire og WPS har kun et mål: At opfylde alle dine forventninger.

De mest solgte varer

Vejkørsel / Sport

Scooter

Custom

LiveChat
Whatsapp Messenger