205/55 R16 94V XL, 3PMSF - Ændr

Maxxis Premitra All Season AP3 205/55 R16 94V XL, 3PMSF

Kategori : Helårsdæk mellemklassebil
C B B 70 dB
4.0 /5 (123 anmeldelser)
Maxxis Premitra All Season AP3 205/55 R16 94V XL, 3PMSF
Maxxis 205/55 R16 94V XL
70
Maxxis Premitra All Season AP3 205/55 R16 94V XL, 3PMSF
C B B 70 dB
På lager

Gratis levering fra 72 timer

Enhedspris 608,89 kr

Specifikationer

Mærke Maxxis
Model Premitra All Season AP3
Mål 205/55 R16 94V
Modificer dette mål
Særpræg XL, 3PMSF
Europæisk bedømmelse
C B B 70 dB
Kategori
Helårsdæk mellemklassebil
Anmeldelser
4.0 /5 (123 anmeldelser)

Beskrivelse

Den nye Premitra All Season AP3 fra Maxxis er en logisk videreførelse af de velkendte produkter på markedet inden for all-season dæksegmentet. Næsten 15 års forskning på dette område og de erfaringer, der er høstet, gør dette dæk til et produkt, der er teknisk modent. Det innovative mønster med en meget moderne stil er kun en af nyhederne i dette dæk. Den nye gummiblanding med et meget højt indhold af silica i mønsteret giver enestående rullemodstand og fremragende bremse- og vejgrebsegenskaber på våd vej. Dette dæk repræsenterer også en betydelig forbedring i forhold til ekstern og intern rullestøj, hvilket giver en mere behagelig og miljøvenlig kørsel. Sammenlignet med den tidligere generation tilbyder dette dæk en betydeligt mere støjsvag kørsel. Premitra All Season er derfor et godt valg for behagelig kørsel hele året rundt.

anmeldelser
Montering

123 kundekommentarer

4.0 af 5 stjerner

Forbrug 4.0 /5
Fugtig vej 4.0 /5
Tør vej 4.0 /5
Komfort 3.5 /5
Kvalitet/Pris 4.0 /5
Stabilitet 4.0 /5
Støj 3.5 /5
Holdbarhed 3.5 /5

Internetbrugernes meninger

Vi informerer dig hermed om, at anmeldelserne på siden gennemgår en kontrolprocedure. Anmeldelserne opføres kun i kronologisk rækkefølge


- Vej - Normal

Fremragende værdi for pengene!


- Vej - Sportlig - 5000 km

väga head rehvid, mis mul olid juba teistel sõidukitel, väga hea haardumine märjal teel, veidi müra, mõistlik eluiga, väga hea hinna ja kvaliteedi suhe, soovitan.


- Vej - Normal

Efter en måneds brug er der intet at udsætte på disse dæk, god vejgreb på vådt underlag (sne ved jeg ikke), men lidt højere brændstofforbrug. Vi får se, hvor længe de holder, og så beslutter jeg, om jeg køber dem igen eller ej.


- Motorvej - Normal

Gode dæk, testet med det samme på 1200 km. Mindre støj end mine tidligere dæk. Levering længere end angivet. Levetid endnu ukendt, men man skal jo udfylde noget


- Vej - Normal

Generelt god pasform, god ydeevne i regn, at se på sneen.


- Vej - Normal - 50000 km

Meget gode dæk, modstandsdygtige, god vejgreb uanset vejforhold, men har en tendens til at blive bløde i varmt sommervejr, hvilket påvirker vejgrebet.


- Vej - Normal - 100 km

Hej, jeg har nu monteret alle fire hjul med disse Maxxis Premitra helårsdæk. Jeg er behageligt overrasket, både på tørre og våde veje. Det har regnet i 2 måneder her hos mig. Adfærden er meget god, og også bremsningen. Støjen er stort set ikke-eksisterende. Intet at udsætte, jeg anbefaler dem.


- Vej - Normal - 500 km

Jeg havde tidligere haft Maxxis-dæk. Disse er også som forventet. Der er intet galt med dette dæk. Der var imidlertid nogle problemer med leveringen. Leveringen startede hurtigt, men derefter lå den 13 dage uden synlig fremskridt på GLS-lageret. Jeg har tidligere handlet med Bandenleader, og der forløb leveringen gnidningsløst. Jeg betragter dette som en uforudset hændelse.


- Vej - Sportlig

Fremragende værdi for pengene Også god på Ibiza på trods af lange daglige ture 200 km lang levetid Forbrug godt Snestabilitet bedre end Hankook i cept vinterdæk Også mit næste køretøj vil få dem. Goodyear-dæk er kun lidt mindre i forbrug. Bookingen kan forbedres, min valgte forhandler havde en anden pris og vidste ikke noget om det, men det lykkedes alligevel hurtigt.


- Off road - Normal

Fuld tilfredshed


Se flere vurderinger

Vurder dækket

For at give feedback om Maxxis Premitra All Season AP3 skal du logge ind.

LiveChat
Whatsapp Messenger