235/50 R19 99V 3PMSF - Ændr

Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF

Kategori : Helårs 4x4
C B A 69 dB
4.0 /5 (26 anmeldelser)
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF
Nokian 235/50 R19 99V
69
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF
C B A 69 dB
På lager

Gratis levering fra 72 timer

Enhedspris 1 516,39 kr

Specifikationer

Mærke Nokian
Model Seasonproof SUV
Mål 235/50 R19 99V
Modificer dette mål
Særpræg 3PMSF
Europæisk bedømmelse
C B A 69 dB
Kategori
Helårs 4x4
Anmeldelser
4.0 /5 (26 anmeldelser)

Beskrivelse

Perfekt løsning for chauffører, der ikke ønsker at skifte deres dæk regelmæssigt, er Nokian Seasonproof SUV optimal hver dag i året og giver dig stor sikkerhed.
Pålidelig på sne- og mudderdage og tilbyder fejlfri ydeevne samt en meget afslappende kørsel om sommeren, viser dette helårsdæk sig at være holdbart.

Beskrivelse
anmeldelser
Montering

Stabilitet og manøvredygtighed til alsidig brug af SUV'er

Stabilitet og manøvredygtighed til alsidig brug af SUV'er
Skulderområderne på Nokian Seasonproof SUV er specifikt tilpasset til brug på sportsvogne (SUV).
Støtten fra blokkene på dækmønsteret sikrer stabilitet, mens det centrale område med tilpassede dækblokke og lamellisering tilbyder optimal ydeevne, uanset vejrforholdene.
For bilister betyder dette en følelse af stabilitet på vejen, samt præcis håndtering på veje våde fra regn eller sneede om vinteren.

Dækmønsterslidindikator

Dækmønsterslidindikator
Dækket Nokian Seasonproof SUV er udstyret med et system, der advarer bilisten om nødvendigheden af at udskifte sine dæk. Dette system, kaldet slidindikator, viser den resterende gummidybde i millimeter, og tallene falmer gradvist, efterhånden som dækket forringes. For at opretholde sikkerheden i vinterperioden anbefales det, at dækkets riller måler mellem 4 og 5 millimeter. Så længe dækket bevarer mindst 4 millimeter rille, forbliver snefnugikonet synligt. Når dette ikon ikke længere er synligt, betyder det, at det er tid til at udskifte dækkene for at bevare sikre kørselsforhold.

Sommerpræstation og sikkerhed om vinteren

Sommerpræstation og sikkerhed om vinteren
Den genovervejede design af dækmønsteret optimerer ydeevnen for sommersæsonen. Der er observeret betydelige forbedringer i bremsning på våd og tør vej, takket være specifikt designet riller, der reducerer den nødvendige stopafstand og øger sikkerheden i kurver ved at levere mere trækkraft og kontrol. Desuden sikrer elementer designet til sne, placeret mellem dækmønsterets sektioner, et bedre greb i sneen, både ved bremsning og acceleration, og styrker sikkerheden ved kørsel på frisk sne eller forskellige typer løse overflader.

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Nokians innovative Season Sense integrerer tre tekniske fremskridt for at optimere dækets ydeevne: en specifik lamelleringsteknik, et retningsbestemt mønster for slidbanen og en avanceret gummiformulering. Disse egenskaber muliggør øget tilpasningsevne og sikkerhed på sne og våde overflader. Nokian har udviklet en multifunktionel lamellering og et orienteret slidbanemønster for at imødekomme disse behov. Designet af de nye "all-season" afløbskanaler fremmer fjernelse af vand og mudder, mens tilsætning af silica i gummiblandingen sikrer stor holdbarhed, optimal greb på våde overflader og reduceret rullemodstand.
LiveChat
Whatsapp Messenger