205/55 R17 95V XL, 3PMSF - Ændr

Nokian Seasonproof 205/55 R17 95V XL, 3PMSF

Kategori : Helårsdæk mellemklassebil
C B A 69 dB
4.0 /5 (124 anmeldelser)
Nokian Seasonproof 205/55 R17 95V XL, 3PMSF
Nokian 205/55 R17 95V XL
69
Nokian Seasonproof 205/55 R17 95V XL, 3PMSF
C B A 69 dB
På lager

Gratis levering fra 72 timer

Enhedspris 908,89 kr

Specifikationer

Mærke Nokian
Model Seasonproof
Mål 205/55 R17 95V
Modificer dette mål
Særpræg XL, 3PMSF
Europæisk bedømmelse
C B A 69 dB
Kategori
Helårsdæk mellemklassebil
Anmeldelser
4.0 /5 (124 anmeldelser)

Beskrivelse

Nokian Seasonproof har en rigtig god holdbarhed, optimal ydelse og lav rullemodstand for at være brændstofeffektivt og miljøvenligt. Det giver føreren perfekt sikkerhed hele året rundt, især på snedækkede veje og i regnvejr.

Beskrivelse
anmeldelser
Montering

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Kombinerer tre innovative tekniske egenskaber i designet af lameller, dækmønster og gummi sammensætning, gør Season Sense konceptet det muligt at opnå ydeevne hele året rundt og ultimativ sikkerhed i sne og regn. Vi har produceret skræddersyede multifunktionelle lameller og retningsbestemte mønstre, og det nye "all-season" rille i dækmønsteret kan dræne vand og mudder, mens den nye silicarige gummi sammensætning tilbyder fremragende holdbarhed, god vejgreb på våde overflader og lav rullemodstand, hvilket gør det nemt at bruge på våde og mudrede overflader.

Avanceret trækkraft og kontrol

Avanceret trækkraft og kontrol
Udstyret med et nyt dækmønster og en central zone forbundet med dækmønsterblokkene, sikrer det forbedret ydeevne om sommeren samt ved bremsning på tør eller våd vej, reducerede bremselængder, øget sikkerhed i sving takket være optimal trækkraft og avanceret kontrol og optimal ydeevne uanset vejrforholdene.

Dækmønsterslidindikator

Dækmønsterslidindikator
Udstyret med slidindikatoren (DSI), der gør det muligt for føreren at vide, hvornår han skal skifte sit dæk, sikrer Nokian Seasonproof en sikker vinterkørsel. Slidindikatoren viser den resterende mønsterdybde i millimeter, og tallene forsvinder efterhånden som dækket slides. For at sikre perfekt sikkerhed om vinteren, bør rillens dybde ideelt set være 4 til 5 millimeter, og når snefnugget forsvinder, er det tid til at skifte dækket for en sikker kørsel.

Bedre greb på sneen

Bedre greb på sneen
Udstyret med sneklamper placeret mellem rullebanens blokke, sikrer dette vinterdæk kraftig greb og stabil kørselsfølelse.
Ved effektivt at klæbe til sneede overflader under acceleration og bremsning, forstærker klamperne sikkerheden i sneen såvel som i enhver anden type blødt terræn.
LiveChat
Whatsapp Messenger